Annebaliii21 Oğlum Her şeyi işaret ederek istiyo tv tablet yok denecek kadar az yer alıyor hayatımızda ama konuşmuyor var mı bebeği böyle olan
Ygtays Annebaliii21 evet oglum 24 aylık baba dede ver kalk bu bunlardan Baska net kelimesi yok genelde harflerin iki hecesini söylüyor henüz anne demedi 🤷🏻♀️dil bagı var oglum da ondan kaynaklı mı bilmiyorum kelime ve konusma da sıkıntımız var hayvan seslerini falan taklit ediyor
aylizinannesiii Annebaliii21 anne baba geldi gitti bitti mavi mor bidaha hadi hadi filan diyor cümle yok benim kızımda 23 aylık kreşe yazdır dedi doktor ama bulunduğum yerde yakında kreş yok uzaktakine tek goturemem parka götürüyorum bitek aktif olsun diye
sirineyavrusu Ygtays kesınlıkle dil bagından seninki ve bu cok büyük bir ayrıntı düzelttirmen gerek neden bekliyorsun ki
Ygtays sirineyavrusu doktora gittigim de konusma da sıkıntı olmaz sadece belli kelimelerin telaffuzunda sorun olur demisti sünnet ettirmedigim İcin sünnet oldugu zaman yaptırmamı söyledi dogdugu zaman ve sonra ki sürecte doktorlar fark etmedi dil bagını ondan bu kadar gec kaldı zaten
Birdunyabircennetannesi sirineyavrusu Yok bakma sen bacım buda normal değil gibi yani bir kelime de olsa söylemesi lazım artık ama yooooook illa anlamadığımız dilden konuşacak
sirineyavrusu Ygtays anladım cnm instagramda bazı dr ları takıp ediyorum konusmada gecikme konusunda dil bagının öneminin büyük oldıgınu söylüyolardıda hep ondan dedim bende💕
Ygtays sirineyavrusu Aynen ben de etkisi oldugunu düsünüyorum aslında farklı doktorlara da götürecem tabi ki yorumun İcin tesekkürler ❤️