Nhrnhr Kullananlar varmi aranizda bende aldim urunu, deneyimleyen ve sonuc alan varsa paylasabilirmi😃
MasalElaa Nhrnhr valla bende rasping paketi aldim icinde dipomixde var eylulun 19 da gidicem merak ediyorum guncellersen o zamana kadar sevinirim 😬
Nhrnhr MasalElaa baslayayim ozamana kadar iyi bir sonuc alirsam paylasirim tabi, raspinge gittim buarada bende😀
Nhrnhr Masal001 memnusunuz peki , verdinizmi kilo, ilk iki gun hic birdey yemeden kullanacakmisiz nasil olacak dayanabildnzmi
Masal001 Nhrnhr canım verdim ama tok tutma işi biraz sıkıntı ya çok yiyen bir insansan yemek yemek gene istiyosun ama kendini tutman gerekiyor işte ilk 2 gün sonradan alışıyosun yememeye zaten ama genede öyle yok tok tutuyor yemek yemek istemiyorsun diye bisey yok yalan ama kilo verdiriyor ben 5 kilo verdim valla o kadar yemek yemiyosun bol su iciyosun gidiyor bide protein olduğu için ihtiyacını karşılıyor günlük ama genede eskisi gibi yemediğin için ilk2 gün halsiz oluyosun sonra oda düzene oturuyor
Nhrnhr Masal001 bende kahvalti etmeyince gun icinde basi agriyan zorlanan biriyim oyizden hic bise yemeden tum gun durma fikrine alisamadim ama iki gun dayanicaz mecbur , 5 kilo cok iyi bence nekadsr surede verdiniz, bende bi 5 kg versem yeter🤩
Nhrnhr MasalElaa vallahi yaln yok hic bir degisim olmadi🤣 ama oyle bir aciyla yada uygulamayla foto cekiyolarki oldugundan cok daha fazlaymis gbi gorunuyor gobek sonrasinda o ilk anki baskiyla incelmis cikiyorsun eve gelince ayni🤣 ayrica cok fazla baski uyguladiklari icin benim canim cok acidi ve bazi yerlerim morardi
Masal001 Nhrnhr bende girdim benim acımadı morarma olmadı çok hassas vücudum var oysaki beyaz tenliyim ve morarmaya çok musaitim yapısal olarak ta ama olmadı ve göbek ilk seansta gitti denecek kadar azaldi
KaranKaran Bende kullanıyordum fakat ürünün paketinde emziren anneler kullanamaz yazıyor oysa bilgilendirirken kullanılabilir diyorlar , güvenemedim kullanmıyorum emzirme bitince deneyeceğim🤦🏻♀️