gamzelican merhabalar kızım 1 yasından sonra cok sık uyanmaya saat bası kalkmaya basladı sevgili annelee cok yıpranıorm sağlık sorunuda yok sükür basına gelen varmı neleer yaptınız bekliyorum yormlarınızı😢
Derinsu34 gamzelican oluyor canım kızım 13 aylık kök dişleri çıkıyor üst patladı alt çıkıyor. Aşırı huzursuz sürekli ağlıyor
Defneli gamzelican dişler bitene kadar böyle maalesef 21 ay oldu dişler biri bitiyor diğeri başlıyor çoğunu çıkardık çok şükür ama güzel anne sabır geçecek bu zamanlar
Minelinannesi355 gamzelican 13 aylık olduk bizdede durum bu şekilde maleseffff bende gündüz tek uykuya düşürüp akşam 9 bucuk 10 gibi yatırıyorum gece çok sık uyanır migirdanirsa ağrı kesici veriyorum rahatliyo sanırım dişten diye düşünüyorum:(((
Gulisrak19 gamzelican aynı durum bizede var nedeni belirsiz sıcaktan diyede düşünüyorum dişte olabilir ama nereye kadar böyle devam edecek bilemiyorum Allah sabır versin bize gece uyku nedir bilmiyorum. 🤦♀️🥺
gamzelican Derinsu34 ne zamaana kadar sürecek ya uyku kalmadı gündüz gayet iyi gece devamlı huzursuz uykusz
Derinsu34 gamzelican canım dişleri çıkana kadar sürüyor tabi her gün olmuyor belirli zamanlar. Ama 3 yaşına kadar böyle huzursuzlanmaları çok normalmiş sadece sabır
gamzelican uyku eğitimi hakkında ne düşünüyosunz sevgili anneler işe yarar mı güvenli bağlanmayı etkiliomu sizce
Lenali 1 yaşına girecek bizde çok kötüyüz gece 30 kez uyandı 02.30 dan 04.30 a kadar uyutmaya çalıştım ve mama verdim öyle uyudu :( 1 yaş bebeklerinize gece beslenmesi yapıyormusunuz