Burcin61 Kızlar kızım 2 yaşında bu güne kadar oto koltuk kullanmadık ama yeni bebek gelecek diye almayı düşünüyoruz isofixlimi olmalı anlayamadım düz olan ile ne farkı var isofixli almayıp memnun kaldığınız bir Ürün varmı acaba?
Dolores Burcin61 şimdi şöyle isofix demek koltuk ile aracınızın arasında bir bağ olması demek. Kanca gibi düşünebilirsiniz tık diye yerine oturuyor yani koltuk yapışıyor arabanıza. İsofixli almanızı öneririm ben. Biz yoyko bear 360 modelinden memnunuz.
Lajivert Burcin61 isofix her zaman güvenlidir ben yoyko bear kullanıyorum aşırı memnunum ve 0-36 ay kullanablıyosun 360 derece dönüyo internetten araştırabilirsin baya iyi yorumları var
Mmavi Burcin61 isofixli ve 360 derece donen bakin bence besafix cok oneriliyor butceniz uygunsa tabi. Yoyko bear, kraft, baby plusta sonrasinda baktiklarim arasinda. Ben iki tane alacagim icin fiyatlar fahis geldi.
Asyaveannesi04 Dolores merhaba dönüyor mu o model bebeğiniz içinde rahat mı benimkide 8 aylık olucaz değişmemiz lazım artık oto koltuğunu
Burcin61 Dolores peki bu ispfixin takıldığı yer her araçta varmı acaba kemerin takıldığı yere mi takılıyor
Dolores Asyaveannesi04 evet 360 derece dönüyor. Rahat bir koltuk. Kademeleri var içinin minderi de yumuşak. Biz memnunuz şu an 9 aylık bebeğim. 4 aylıkken kullanmaya başlamıştık
Dolores Burcin61 hayır kemer yeri değil ayrı bir yer. 2010 model ve sonrası tüm araçlarda var. Yine de kontrol edin bir var mı yok mu ona göre alırsınız koltuğunuzu
Burcin61 Mmavi evet baya pahalılar o yüzden arada kaldım ama alacağız mecbur bebeğin güvenliği için çok teşekkür ederim
Mmavi Burcin61 baby plus orbitfix guzel bi model burdada memnun kalan anneler okumustum ben onda karar kildim tabiki alinacak mecbur rica ederim🌸
Dolores omercinarbebek ben çok araştırdım hepsi terletiyor diye okumuştum. Arabanın içi sıcak değilse terleme sorunu da olmuyor. Her ihtimale karşın örtü serilebilir uzun yolculukta 😇
Lajivert omercinarbebek saçını yasladığı için terliyor tabi ama beşiğinde uyurkende saçını yasladığı yer terliyor o yüzden ben sıkıntı yapmadım açıkcası konfor olarak rahat tabiki sizde araştırabilirsiniz inceleyebilirsiniz bu işler çok ince işler ama yoyko bear aklınızda bulunsun derim
Dolores omercinarbebek yanmaz kumaştan yapılıyorlarmış bu sebeple hemen hepsi terletiyormuş hayırlı olsun şimdiden 😇