KevserNilayberil Merhaba hanımlar kızım 8 aylık atopik dermatitli şimdiye kadar 3 kez alerji oldu kandan alerji testi yaptırdık sadece süt alerjisi çıkmış tereyağı peynir yoğurt çıkmamış hiç süt vermediğimiz halde bu nasıl olur anlayamadık başına böyle birşey gelen oldu mu
Deletedmom277 KevserNilayberil nasıl yani. Kanda süte alerjisi varsa tereyağına da alerjisi olur. Yoğurda da olur peynire de olur. Sütün içerisinde bulunduğu her şeye olur
Sakura-chan KevserNilayberil süt alerjisi varsa yoğurt ayran peynir vs hepsinde alerjisi var demektir
KevserNilayberil Deletedmom277 testte 620 madde bakılmış Tereyağı krema kefir yoğurt süt hepsi ayrı ayrı yazıyor sadece süte var görünüyor ben kızıma hiç süt vermedim nasıl olabiliyor anlamadım
KevserNilayberil Sakura-chan testte bakılmış ama onlarda çıkmamış anlam veremedik bizde yoğurt ve peynir yediriyordum alerji yapmıyordu
Deletedmom277 KevserNilayberil kızımın alerjisi var ama o da süt içmedi yumurta yemedi. Alerji doğuştandır yemesi gerekmiyor ki.
KevserNilayberil @Deletedmom277 Deletedmom277 benim yediğimden olsa benim yediğim her gün alerji olması gerekirdi atopik dermatiti sürekli ama 3 kez alerji oldu alerjik besinle karşılaşmadan nasıl alerji ortaya çıkacak ki