3yasakadarsifirekran Kızlar oğlum 8 ay 9 günlük sizce aktivite masası almalı mıyım ? Gerekli mi ? Alırsamda zaten 2. El alacağım .Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
OncedenGurme 3yasakadarsifirekran bence almalısınız. Oyalayıcı oluyor, gelişimini de destekliyor. Oyun halısı, aktivite masası, yürüme arkadaşı, ilk arabam… Bunlar hep kurtarıcı oldu bizde
kahvekokusuu OncedenGurme bende hepsini aldim hic birinde mutlu olmadi oyalanmadi😔 malesef her çocuk bir değil işte ama genel olarak cevremde de gördüğüm kadariyla seviliyor bunlar
3yasakadarsifirekran OncedenGurme oyun halısı ve yürüme arkadaşı var . Yürüme arkadaşına alışamadı aktivite masasınıda tutunup ayağa kalkması için istiyorum aslında şu an da koltukta sıralıyor çünkü. Fikriniz için teşekkür ederim🙏
OncedenGurme kahvekokusuu saatlerce başında kalmıyorlar tabii. O arada wc’ye gidebilsem kâr sayıyordum işte 😊
3yasakadarsifirekran Aloneeee resmini atma şansınız var mı ? Fisher price ve clementoni gibi bir marka var o ikisi arasındayım aslında bondigoya da bakayım
OncedenGurme 3yasakadarsifirekran 8 ay yürüme arkadaşı için erken ama. Dengesini tutabilmesi zor çünkü
3yasakadarsifirekran OncedenGurme evet tutunup kalkıyor ama adım atmaya gelince kalıyor öyle yürüme arkadaşı öne doğru gidince oda yere oturuyor😀biraz almakla acele etmişim hevesten işte😀
OncedenGurme 3yasakadarsifirekran kızımın ilk yürüme arkadaşı salondaki puftu. Daha yavaş hareket ettiği için ite ite gidiyordu. Biz de hazır diye düşünüp yürüme arkadaşı aldık ama fren sorunu yaşadı bi süre 🙈
3yasakadarsifirekran OncedenGurme maşallahh kızınıza ❤️ İnşallah alışır yürüme arkadaşına o kadar para verdik😀
3yasakadarsifirekran Yagmuurr Bir arkadaş daha yazdı burada baktım şimdi baya güzel sanırım bondigo alacağım teşekkürler yorumunuz için 🙏