pnr0622 Merhaba, bebeğiniz göz rengi ortalama kaç ayda netleşti? 2-3 ay renkli olup sonra değişen var mı?
SeninAnnenBirMelektiYavrm pnr0622 1 yaşından sonra bile değişebiliyor. Benim yeğenimin 1 yaşına kadar masmaviydi sonra yeşile döndü
lceLady pnr0622 Renkli gözlerin değişme ihtimali bence daha yüksek. 5 yaşına kadar fotoğraflarımda gözlerim masmavi ondan sonrası yeşil 🤷♀️ Büyük oğlum maviydi mavi kaldı cam gibi Diğer oglum koyu mavi gri ela her renge döndü. 6.aydan sonra kahvede karar kıldı 😁 Su an 15 aylık değişim yok
Taner91_zemine pnr0622 benim iki oğlum var ikiside mavi gözlüydü ilk oğlum 1 yaşından sonra değişti yeşil oldu şimdi diğer oğlum 3 gün sonra 10 aylık olacak yaklaşık bir aydır yeşil gözlü
Neslihanbew pnr0622 oğlum 1 yaşında yeşil kahve karışık ilk aylar maviydi kızım da aynı ilk aylar mavi yeşil derken 1 yaşında kahve de kalmıştı
pnr0622 Oğlumun da şu an mavi, merak ediyorum ne olacak değişecek mi. Babama çok benziyor babamın gözleri mavi, benim ela, eşimin yeşil. 😊
Hndealnathn Oğlumun 7 ay boyunca köyü lacivertti 7 aylık olduğu bir gün baktım kahverengi yeşil oldu 9 yaşında hala kahverengi yeşil kızımın ki doğduğunda siyahtı zeytin gözlü kalacak herhalde dedik zeytin gözlü diye sevdik☺️6.ayinda kahverengi gözlu oldu 17 aylık hala koyu kahve gözleri
Nereleregidem pnr0622 bunu ben de merak ediyorum. Kızımın gözleri koyu mavi şu an. Üç aylık oldu eşim degismeyecegine inanıyor 😅 sülalede mavi yok bu arada. İddiaya girdik bakalım 😅