leopar Burccc tabi. Tutuğunun işareti kabul tutacak iltihap alacak hata arada hafif kanayacak korkmayın 🙏🏻14 aylık kızımın halen sivilce gibi geçmemiş
Mervemurat94 leopar benımde bu konuda bı sorum olacak bız ıkı hafta olcak kolumda hıc bı ız bıreey yok hatta aşı olmamış gıbı yara olacak kabuk bağlayacak dedı hıc bıreey yok hatta koluna bakıyorum sankı hıc aşı olmamış gıbı o ız ne zaman oluyor
leopar Mervemurat94 inan hatırlamıyorum ama zaten başta iğnenin ucu kızarık sivilce gibi değil zamanla sivilce oluyor sonra kabuk tutuyor hiçim birşey yok ?
DurkizimYapmakizim Mervemurat94 benim kızımın da öyleydi vurulduğu an hafif şişip indi sonra hiç iz yoktu yaklaşık iki ay sonra kabuk tuttu arada su oluyor içi.
dlk1410 Mervemurat94 Bizim aşı olduktan 2 ay sonra kolunda iltihaplanma başladı korkmayı zamanla oluyor
Burccc Mervemurat94 zaten en basta olmaz demislerdi. 2 ay sonra kabarma ve kizarma olur dediler. İltihap beni biraz gerdi
dlk1410 Mervemurat94 Hemsirede demisti 1-2ayi buluyor. Korkmanıza gerek yok. Hem herkesin iz çıkacak diye bir kural da yok demisti