Perihan066 Kızlar merhaba 40 gün olacak nerdeyse doğum yapalı normal doğum yaptım bu arada dikişlerim hala ağrıyor üstelik çokta dikişim yok çok ayakta durunca faln afedersiniz içim ağrıyor resmen ve doğumdan sonra ilişki yaşamaktan acayip korkuyorum çünkü ağrım var tavsiye edeceğiniz bir şey varmı?
karliozlem Perihan066 bende öyle ayakta çok durunca alt bölgem ağrıyor iyileşmemiş halen gittim doktora 35 gün oldu doğum yapalu korkuyorum hep böyle olucam diyd
Perihan066 mavisgozlum İlişki bir yana ağrılarım çok fazla batikon kantoron yağı sudo krem hepsini denedim fayda etmedi.
mavisgozlum Perihan066 ağrılarım icin bende sürekli agri kesici parol aliyodum onun dışında yavas yavas geciyo kirkim viktiginda ben hla normla tuvalete oturamiyodum aanki yeni dogum yapmis gibi ağrım oluyodu biraz zaman sonra ben 55 gunde filan kendimdeydim
Buse18062 Benimde aynı olmuştu, dikis ağrılarım cok zor iyileşti, doktorunuza gidip muayene olun , onay verirse sorun yok demektir, en azından ben öyle yaptım
karliozlem Buse18062 benimkide mi dikiş ağrısı ayakta durunca alt bölgem ağrıyor ve dikişim çok fazlaymış
Strawberry1 Ayni durumdayım hemde ben henüz 7 günlüğüm nasıl geçecek 40 gün bilmiyorum sabrım tükenmek üzere 😔 ayrıca bugün bir parça ip geldi elime sizce normal mi 1 haftada dikislerin düşmeye başlaması
Buse18062 karliozlem Dikiniz fazlaysa kesinlikle dikiş ağrısıdir benim çok az olmasına rağmen 40 gün otururken bile işkence çekiyordum