Balkiz15 3 buçuk aylık bebeğim var her iki memeyi sağduyumda 90 cc cikiyo toplam ve çok az geliyor bana bunu da hem elle, hem manüel pompayla hemde lansinohun süt toplayicisiyla yapıyorum. sizce az mi sütüm suyumu da ihmal etmiyorum ama az geldi bana
bsratetik Balkiz15 bizde 45 günlüğüz bugün gündüz misafirlikteydim aktif emziremedim şimdi sağdım iki göğüsten 160 ml çıktı ama bebek ay ilerledikçe çok emiyor belki azalır ileriyor doğru
Duygu388 Balkiz15 bndr sağım yapan anneyimm cnm 4.5 aydır ama miktarını sölemiyim şölekii bnde günde 3. 5 ltre su içerim ve dut kurusu kaynat iç bide kuru üzüm ye masaj yap göğüsleri ve pozitif ol uyu birde
Sblglrr Duygu388 benınde 2 haftadır emmıyo ucu bembeyaz oluyo ama akmıyo ya 2 3 damla gelıyo sagdım bugun
Duygu388 Sblglrr beni hiç emmedi oğlum 7 gün küvezde kaldı biberona alıştrmşlar sonra az emdi 1 ay kadar biberonu istedi sonraa memeye gelince ağlamaya başladı öle sağım yapar veririm sürekli
Sblglrr Duygu388 benimde ucundan 2 3 damla gelıyo akmıyo bıberona ya nasıl cogaltacam emzırme danısanı tarıf verdı e bebegın ucretsız danıslarından bırı
Wanderlust Balkiz15 bebeginizin kilo alimi normalse yetiyordur yetmese zaten doktorunuz soyler ve mamaya baslatir, kendinizi strese sokmayin sutunuzu en etkileyen sey stres. Siz bol su icin bol bol sarilin bebeginize sutunuz yeterlidir icinizi ferah tutun miktara takilmayin🌸
Balkiz15 Düzenli sagmadigim için olmuş olabilir bide bebek uyuduğunda uyumuyorum bundan sonra uyucam hata ediyorum
Duygu388 Sblglrr cnm nap biliyormusun şimdi sağım yapıyosun ya sende elinle sıkarak destekle sağ göğüsünümü sağım yapıyosun sende sık bi yandan sağ göğsünü okşa üstten aşağıya doğru tara bi duşa gir masaj yap valla bnm gel gitlerim çok olur bi bakarm fazla bi. bakrm çok az hemn duş masaj tarama bunları yapınca bide en son seviyeye alırm göğüs pompasında çare yok değil var sen yeterki geleceğine inan