Gkce09 Alerjide diyet açma sırası nasıl oluyor önce sütle mi yoksa yogurtla mı başlanıyor ve en ufak mukusta diyete devam mı etmeliyim biz de kan olmadı hiç kakada gizli kanda çıkmadı sadece cıvık mukuslu kaka şeklinde oluyor diyet yapınca mukus geçti ama cıvıklık hiç geçmiyor daha doğrusu su gibi
SeninAnnenBirMelektiYavrm Gkce09 geçmiş olsun. Önce pişmiş peynir tüketiyorsunuz yani poğaça falan gibi. Sonra pişmemiş peynir sonra yoğurt en son süt. En ufak belirtide diyete devam
Tugce Gkce09 yoğurtlu kek, peynirli poğaça, tereyağlı kurabiye, sütlü kek, yoğurt çorbası diye devam ediyor bu aşamalara gelirseniz devamını da yazarım. Her biri 1 hafta denenecek
Gkce09 Brcnnnnn mukuslu kaka yapıyor diye gittik doktora yüzünde döküntü de vardı direk alerji dedi öyle diyet başladık
Gkce09 SeninAnnenBirMelektiYavrm çok teşekkür ederim doktor bana kekle başla dedi yani sütle denedim hafif mukus oldu onun dışında belirti yok dolanırken gördüm çoğu kişi en son sütle denemiş o yüzden sormak istedim
smersn Gkce09 Bizde de mukuslu kaka geçmeyen bir ishal ve sürekli tekrarlayan bir pişik var çocuk doktorumuz süt alerjisi olabileceğini söyledi süt ürünlerini kestim yumurtayı da kestim bir sonuç alamadık. Çocuk gastroentrolojısine gittik karbonhidrat meyve süt ürünlerini kes dedi onu pek uygulayamazdım çünkü o bebekten ziyade sağlıklı beslenmeye yönelik liste verdi. Siz diyete nasıl başladınız ben şuan eti kesmeyi düşünüyorum.
Gkce09 Senna20 teşekkür ederim dana etine alerjisi yok bir sıkıntı yaşamadım onda ilk onu denetmiiri doktor sonra kekte sıkıntı olunfa tekrar diyete başladık şimdi tekrar diyet açıyoruz kafam karıştı süt mü yoğurt mu diye
Senna20 SeninAnnenBirMelektiYavrm sütlü kek demek istedim yoğurt değil.Isıl işlem görüyor zaten yapacağınız sütlü kek.maksat onu denemek ona rağmen kabartı alerji vs oluyorsa daha alerjisi geçmemis demektir.doktor diyeti ilk bu şekilde açtırdı bana sütlü kek yedim tereyağında alerji yaptı bıraktım.ilaclara bı sure daha devam ettik.simdi şükür daha iyi.dana etinden kastimda dana eti süt ve ürünleriyle çapraz reaksiyon gösterdiği için diyetinizin en sonunda onu da denemeniz benim doktorum bu şekilde tedavi etti çok da memnun kaldım.4 ayda çözdü bebeğimin alerjisini
Ygzpri Gkce09 diyetiniz ne kadar süre oluyor ? Ve nasıl bir döküntü oldu her alerjide olur mu döküntü bizdede kan vardı ama doktor diyet demedi
SeninAnnenBirMelektiYavrm Gkce09 biz üniversitesi hastanesinde çocuk gastroenterolojisine gidiyorduk doktor prof. du bize bu şekilde söyledi
Gkce09 SeninAnnenBirMelektiYavrm çok teşekkür ederim o zaman ben bu şekilde devam edeyim pişmiş peynir deneyim peki hafif mukus olunca diyete devam mı etmeliyim
SeninAnnenBirMelektiYavrm Gkce09 aslında biz kan görürsek diyete devam ettik ama sizde kan yokmuş sadece mukus varmış. O zaman mukus görürseniz devam edeceksiniz diye düşünüyorum canım. İstersen bi doktoruna sor tekrar yanlış bilgi vermeyeyim
Gkce09 SeninAnnenBirMelektiYavrm doktor az mukustan birşey olmaz demişti ama doktor değiştirmeyi düşünüyorum 😐
Gkce09 SeninAnnenBirMelektiYavrm biz de Gastroenterolojiye gidiyoruz ama diyete tersten gidiyoruz anlayamadım
Tugce Senna20 Bebeğinizin hiçbir zaman anaflaksi seviyesinde alerjisi olmadıysa ona güvenerek ilerlenmiş demek ki. Ani bir açılış yapmış doktorunuz. Temkinli açılışta fırınlanmış olsa dahi süt en son deneniyor.
Gkce09 Tugce teşekkür ederim bugün sütlü kek denemesi bitti kakasında 1 kere mukus gördüm şu an ne yiyeceğimi bilemiyorum muhallebi demişti doktorum ama
Angelangelll Gkce09 bizde Ecem hanımla ilerliyoruz. Önce sütlü kekle başladık 4. Günümüz. Daha sonra yoğurt çorbası en son yoğurt şeklinde accaz kısmet olursa
Gkce09 smersn ben süt ve süt ürünleri, tahin, dana eti bu şekilde başladım uzunca bir liste verdi doktorum işte hamburger ekmeği falan diye baya birşey yazıyordu diyet yaptım geçti daha sonra dana eti denemem söyledi ona alerji olmadı tahinede olmadı ama süt ürünlerine alerjisi hala devam ediyor