brmelekannsi 10 aylık oğlumun biraz önce baktığım da sırtı zıbını ter olmuştu değiştim arada bakıyorum ama soğuk soğuk terliyor sırtı acaba neden olur? Sadece sırtında var bilgisi olan var mı
pazartesisendromu brmelekannsi biz de se aşırı terleme var terleme soğuyor vücut ısısı 35 in altına düşüyor gece kalkıp üst değiştirip biraz örtüp öyle vüxut sıcaklığjnu dengelemeye çalışıyoruz
Mervenes1907 brmelekannsi bence hemen hastaneye götürün iyi değil soğuk havale olabiliyormuş Allah korusun kimseye vermesin kuzenim oğlu hastane de şuan 😔 inşallah öyle değildir Allah yardımcınız olsun şifa versin inşaallah
Boranimmm Benimde bugün hep öyle ince giydirdigim halde sırılsıklam oluyor vücudu buz gibi bende merak ettim ins bişey yoktur iki iki gündür hastaydı bugün iyi sukur
Boranimmm brmelekannsi işte rabbim yardım etsin ins benim şimdide alerji yapmis acaba bişey dokundu diyemi hani üç gündür biseyde yemiyor parol verdim ondan mı acaba
Babyluna Soğul terleme bazen ateşin çıkacağına işaret eder bazende soğuk havale iç ateş gibi ama bir sorunu yok ise bebeğinizin gözlemleyin d