HazarinAnnesi_61 Hanımlar merhaba bi oğluşum var 12 günlük oldu bu gün Memede ne kadar kalması gerek bilmiyorum beni bilgilendirenilirseniz çok sevinirim
Smyyecnar HazarinAnnesi_61 balım o emmek istemediği zaman zaten bırakır ama minimun 10 dakika bi dursun balım
eylulvari HazarinAnnesi_61 ilk üç hafta sarılıktan dolayı yaklaşık yarım saat tuttum kızımı, uyurken de sürekli uyandırıp veriyordum. ebemiz ve doktorumuz da bebeğin en az 15 dakika kalması taraftarıydı şimdi 36 günlük oldu istediği kadar kalıyor
Bilgeefe02 HazarinAnnesi_61 15 dakika bir göğüs 15 dakika diğer göğüs toplam yarım saat emzir demişti ebe
Nesleeshah HazarinAnnesi_61 şuan durması en güzeli en azından sarılık olmaz 2 saatte bir azıcık emse bıle yeter ona.. ne kadar ıstıosa o kadar dursun senın sütunde bu sayede artmış olur canım..
Bilgeefe02 HazarinAnnesi_61 bana da 15 dakika dedi ama bıraktıramıyordum yarım saat emziriyordum bi memede zaten doyuyordu diğerini almıyordu acıktığında da diğerini veriyordum sırayla hala öyle sırayla veriyorum