Mirayasel42 Hayal0101 kaç aylık bızım ki de ayda 500 gr alıyor diye yazdı doktorumuz da yenı alıp baslayacaz fıyatı ne kadar acaba
Hayal0101 Mirayasel42 bize rapor çıkardı doktor sadece 60 tanesi 200 TL verioz sanırm bizim bebek 7 aylık 6,200 gr😔
Ddmbdm Biz bir seneye yakın kullandık bebeğime öyle aman aman bir kilo aldırmadı ama şimdiye bakarak daha kiloluymus o zaman diyorum,smdi iki yaşındayız ama çöp gibiyiz 10 kg 😁🥴
Mirayasel42 Ddmbdm bizde yeni baslayacz 7 aylık 7 kilo ama kilo alımı yavaşladı dıger mamaları da içmediği için yazdı doktorumuz fıya ne kadar acaba bır bilginiz var mı
Hayal0101 Mirayasel42 sizin bebeğin kilosu cok iyii bnce walla bnm kızım ŞUan 7 kilo olsaydı kullanmazdım bu mamayı cok şekerli😬
Ddmbdm Mirayasel42 biz bırakalı çok zaman oldu ama en son çoğunu devlet ödediği halde 185 TL fark odemistik 60 şişesine.simdi daha fazladır muhtemelen
Mirayasel42 Hayal0101 bizim de yeni yazdı 6 aylık rapor ne denemek için bitane verdi günde ıkı tane içmesi gerekıyormus ancak bizimki 1 tanesi zor içti 7000 kilo 7 aylık kilo alımı yavaşladı dıye verdı ayda 200 gr almaya başladı
ArdenGiz Hayal0101 benim oğlum 10 aylık 6.200 kilo 🙊 yalnız prematüre düzeltşmişi 8,5 oluyor. Biz de 5. Ayından beri kullanıyoruz aman aman kilo yapmadı bizde de hala geriden geliyoruz. 90 tanesine 380 veriyor eşim. 13. Aya kadar raporumuz var şuan.
Hayal0101 Mirayasel42 hımm anladım inşlh faydasını görürsünüz bizde günde 2,3 tane içiriyorum bide ek gıda veriyorum sewerek içiyor tadı kötü değil
Mirayasel42 Hayal0101 amin insallah en azından biraz artsa oda yeter ek gıda bızde başladık ancak onuda çok yemek istemiyor
ArdenGiz Hayal0101 valla iki aydır aynı kiloda almıyor 🤷🏻♀️ Ek gıda da yemiyor asla. Yediremiyorum. Blw de denedim mıncıklayıp atıyor ağzına gelirse tükürüyor. Napıcağımı şaşırdım
Hayal0101 Mirayasel42 zeytinyağıda kilo aldıyor doktorumuz söledi öğünlerine çay kaşığıyla koyabilirsin