MinikMucizeeemm Kızlar incir kaç aylıkken verilir? 8.aydayız doktoruma sormayı unuttum açıkçası bazı sitelerde idrar söktürücüü özelliği olduğu için 1 yaştan önce verilmez falan diye okudum. Taze incir veriyor musunuz?
Rdn MinikMucizeeemm ben verdim 3 gün kuralıyla bir bütün inciri tek öğünde yedirdim 😂 hiç bişi olmadı mevsimini kaçırsın istemedim açıkcası
merve171214 MinikMucizeeemm Ben veriyorum 8.aydan beri ama şöyle doktorumuz oğlumun alerjik bir bünyesi olmadıgının bal şeker tuz patlıcan bakla kuruyemiş hariç herşeyini ayını beklemeden verebileceğimi söylemişti o yüzden vermiştim ama nette bir yerde 8.aydan itibaren verilir yazıodu yine de yanlış yönlendirme yapmıyım ama ben veriyorum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım
MinikMucizeeemm Rdn Bende istemiyorum evet vereyim o zaman bişey olmazdır umarım. Bizde alerji diyetimizi açıyoruz o yüzden temkinli ilerliyorum. 🥲 Hatırlıyorum sizi sizin slerjiniz ne durumda 😊
Rdn MinikMucizeeemm şükür atlattık gibi ben açtım diyetimi oğlumdw bayadır kan yok Bi tavuk balık hindi yemedim onları deneyeceğim
MinikMucizeeemm merve171214 Bende @Rdn arkadasın yorumuna istinaden verdim simdi yiyor 😊 bi sorun olmaz insallah teşekkür ederim yorumlarınıza ❤️
MinikMucizeeemm Rdn bizde yumurtayı açtık ☺️ bi kaç tane ilk gün kızarıklık oldu elinde daha da cıkmadı bişi olmadı cok şükür ☺️
Rdn MinikMucizeeemm ohh süper Valal benim dr mevsiminde herşeyi ver dedi ben de ona göre enginar fasulye ıspanak şeftali bi çok şeyi verdim 🥶🥶🥶