Akarsu Bebeğim erkek 19 aylık aşırı hareketli bir bebek boyu 90cm civarı 11kilo, etrafımdaki herkes bu çocuğa yemek yedir modunda artık ciddi anlamda yıldım bu süreci nasıl kolaylıkla atlatabilirim bir fikrim yok..
Nurtalib Akarsu benimkiler de 3 yaşında 14 kilo digeri 15 az yani ara ara bende duyuyorum kilo alsınlar zayıflar falan diyorlar zayıflık iyidir şişman olsa daha mı iyi deyip geçiyorum
Gamtozu O çocuğun annesi sensin iyiyi kötüyü sağlığını sen bilirsin iyi mi evladın o zaman herkese kulak tikayarak kimseyi dinlemeyeceksin
Poyrazin_annesii Cok şükür cevremde oyle laf edecek insanlar yok eger laf eden olursa paramız yok hayrına bıze mama fln alda yedirim dıycem
35izmir Akarsu ister tak ister takma bnim dediğimi bnim kızım 9 aylık kilosu az boy da sıkıntı yok bunu burda defalarca yazdım hatta daha bu gün doktora gittim çocuğuna düzenli su içir çocuğun çiş yapacak çok fazla yani bnim atıma göre olan bi cocuk 500 gr civarı yapmalı su içmeyen çocuğun yedikleri yaramazmış bnde daha yeni yeni içmeye başladı kızım 15 günde 80 gr almış daha fazla almalıydı çünkü 500 gr civarı işemiyo yani buna ister gülün ister inanmayın işemeyen cocuk böbrekleri çalışmayan cocuk kilo alamaz bunu defalarca gözümle tablolarla konuşmalarla gösterdi doktor
Cennet24 35izmir benim oğlum okadr çok su içer çok ta iser ama 1yasina yeni girdi 8.bucuk kilo beslenmeside iyi bizde işlememiş .1litre iciyodur bu arada
Sontvbukucu Poyrazin_annesii bide şey var hemen 2. Yi de yap beraber büyüsünler. Onlara da sponsor olacaksan yapalim diyorum 😂😂😂
Aliveannesi96 Akarsu ya herkesin boş boş fikri var kocaman bi çeneleri var kapatamıyorsun hayatım keşke çarpsam çenelerine kapansa benim oğlum 9 aylık 83 cm 13 kiloya yaklaştı AA bu çocuk çok kilolu 1.5 yaşında gbi lan çocuğun genetiği o boyuda çok uzun napalım açmı bırakayım çocuğu avmde 2 çalışan kız biri kilolu ve biri kısa boylu oğluma ay çok güzel çocuk ama kilosu fazla diyor lan dingil sen kendine bak die kavga etcektim neyse dedim anlayacağın üzere zayıfta olsa kiloluda olsa boş konuşan çok oluyor tek cevap sanane bundan sonra ben böyle demeye karar verdim 🌸
35izmir Aliveannesi96 ayyy bnde gecen nasıl dolmuşsam dışarda gezerken teyzenin biri kızım ayakları üşür ama dedi bnde öyle bi anda geldi sanane teyze dedim kadında kaldı dondu hafi gidelim kızım dedim bide şıkkıdı şıkkkıdı gittik sonrası bi içrahatlaması ferahlık güzellik 😄😀😀😀😄
endoplazmikretikulumiste Akarsu boyu uzun ya kilosu az görünüyordur . Yemek yemek görüyorum ki beyne yaramıyor Deyin geçin neden bu kilo merakı anlamıyorum sağlıklıysa değerleri yerindeyse zaten neyin derdindeler
RedFlower_ Akarsu gayret iyi bence 33 aylık oğlum 14kilo boy 95 Yanı herkes ay çok zayıf ay ne zaman konuşcak yok şu bu çok takıyordm baktım beni yıpratıyor hep böyle takviye bişeyler araştırma yok sınıf yedirsem yok şu kilo yapar boy flaan oğlum sanki deri kemik görülmeye başladı bana sonra dur dedim kendime Rabbime şükürler olsun ki sağlığı yerinde herşeyi tam eli ayağı şükür et ve öyle yapmaya başladım artık çok mutluyum herkes dış kapının dış mandalı…