Yeniann3 Yeni başladım. Lucifer ve İncir ağacını bitirdim. Şu an fatmayı izliyorum. Sizce sıradaki ne olmalı?
Yeniann3 KaptanMarvel bu saydıklarımı izledim sadece. Eşim netflix izliyor ben hep tv bakıyordum. Yeni başladım 😄
Yeniann3 2melekannesi__ koku hariç hepsi olabilir. Ama çokta gerilim falan olmasa daha iyi. Yalnızken izliyorum. Mesrla atiyeye bakayım dedim. Çok sevdim ama devam ettiremiyorum. Gece yalnız kalıyorum öyle etkilenmek istemedim. İzlediğim şeyled beni etkiliyor yaşıyor gibi oluyorum 😀
Yeniann3 Balevlatm yok yok korku izleyemiyorum ben zaten 😄 lucifer çok saçma ama sürükleyici. Eşim izliyordu ne biçim birşey ya bu dedim ve kendimi izlerken buldum 😄 ama +18 sahneler var haberin olsun
KaptanMarvel Yeniann3 Ooo tamam bak şimdi 1-Sherlock 2-the walking dead 3- behind her eyes 4-la casa de papel 5- the 100 Bonus: erşan kuneri 😀
2melekannesi__ Yeniann3 anne with an e, virgin river bunlar sakin içinizi ısıtan diziler. workin mom, emily in paris, brooklyn 99 bunlar da gülmelik komedi☺️
pelinlendiniz Yeniann3 En son Zeytin Ağacı izlemiştim dizi olarak. Kalplerimiz Bir, Sen Yaşamaya Bak filmlerini de öneririm.
Yeniann3 pelinlendiniz zeytin ayağı 8 bölüm mü? Devamı olur mu acaba. Çok saçma bi şekilde bitti ya 😄
pelinlendiniz Yeniann3 Sekiz bölüm. Bilmiyorum devamı olur mu ama açık uçlu bitti. Aslında hikayenin genel olarak Ada’nın üzerinden işlediğini düşünürsek Ada sekiz bölümlük serüven sonunda aile dizimine inandı. Olası son 😅 Zaman Bey yani Fırat Tanış ve birazda Seda Bakan için izlemiştim ben diziyi.
35izmir KaptanMarvel offf offf offf hayatımın dizisi yok böyle dizi yok böyle final ama uzun tAbi sıkılmıyorsun ama 👍👍👍
Hotic KaptanMarvel diziyle ilgili küçük bir önerim olabilir mi? Eğer başlarsanız ilk bölümler sıkıcı ve ağır gelebilir lütfen bırakmadan izlemeye devam edin 😄
edizsmom Yeniann3 *umburella academy *Aj the queen (komedi ama biraz sapıkça trans bireylern olduğu bir dizi) *How ı met your mother kesinlikle izle derim ama kalkmış olabilir *Sherlock holmes dizisini *Brooklyn nine nine da komedi türünde çok iyi bir dizi *Squid game *Stronger things de öneririm ama hafif gerilim var aşırı korkunç değil bana göre