Prensesmm35 Tosbikkkk gece başlıyor nerdeyse 18 saati buluyor uyumadığı gündüz hiç uyku yok kızımla 3 saat uykuyla her gün aynı
Biz3kisiyiz_ Prensesmm35 valla bende nurse kullandım Nadi night kullandım sab simplex kullandım bio devam ediyorum enterogis kullandım 2 aylık olduk ama hala ıkınmalar devam sabahları özellikle 4 gibi başlıyor öğlene kadar ıkınıyor bir de kakasını zor yapıyor her gün aynı rutinleri yapmaya çalışıyorum inşallah şu aylar çabuk geçer 🤲
Prensesmm35 Biz3kisiyiz_ amin inşallah çok zor bir durum kimsenin elinden bi şey gelmiyor zamandan başka
Biz3kisiyiz_ Prensesmm35 aynı benimde bu kadar uykusuz nasıl dayanıyor anlamıyorum her yerde de yazıyor bu dönemde bebekler 16-18 saat uyur nerde tam tersi 😭
Tosbikkkk Prensesmm35 benimki ileri derece kolikti Annem kaynanam görümcem toplu baktık Sana tavsiyem ya annene taşın Bi süre Ya kaynanana taşın toplu bakın Çingene salıncağı işe yarıyor biraz Bide arabayla rampalı yollardan geçmek işe yarıyor azda olsa gazı çıkıyor uyuyor
Prensesmm35 Biz3kisiyiz_ aynen ole nasıl dayanıyorlar bu kadar uykusuzluğa bilmiyorum uyurk3n bile ıkınıyor yavrum
Tosbikkkk Biz3kisiyiz_ kolik gazlı olunca öyle olıyor cnm benmki çok gazlıydı çektiğimi iyi biliyorum çok ağladım
Canbebek54 Ckudll kimyon çayını nasıl demlediniz. Bende iciyim. Oğlum 9 aylık hala gaz sorunu var malesef
Ckudll Canbebek54 aktardan aldım kimyonu toz olarak değil yalnız ot şeklinde , 1 bardak kaynamış suya 1 tatlı kaşığı demledim 5 dakika kadar. Sabah akşam yemekten sonra içtim faydasını gördüm bayağı
oykusena Bende 1 tatlı kaşığı rezene ve bir çay kaşığı kimyon bir bardak kaynamış suda 15 dakika bekletip içiyorum az da olsa faydası var biogia da aynı şekilde kullanıyorum ama hiçbir ürün bence kesin çözüm olmayacak zaman en iyisi sanıyorum
alparslanmomsss Prensesmm35 aslında karım tehlikeli bence ya 🫣 herşey ayaktan alıyorlar ondan ayak garanti gaz da bize çok fayda sağladı
Prensesmm35 Tosbikkkk ben de ole ağlıyorım sonra güçlü durmaya çalışıyorum rabbim herkese yardım etsin
Gamze97 Bizim kulan madığımz damla kalmadı nerdeyse bize aguline iyi geldi gaz surubu damla değil cay kaşıyla bir kaşık sabah bide öglen veriyordum okadar iyi geldiki tavsiye ederim
Hilalsaltan @" Prensesmm35 ılık duş kundak sab simplex damla mommys bills damla damlalar saati saatine kullan mutlaka sonra bol bol kucağına al konuş bebeğinle bir de ellerinin üzerinde yüzüstü yatırmak çok rahatlatıyo bebekleri geçecek sabret geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor he bir de bebeğinin kakasını sürekli kontrol et eğer bir anormallik gçrürsen doğru tahlile
Yenianne333333 Prensesmm35 En iyisi masaj. Ellerinden göbeğine yukarıdan aşağı masaj yap. Sonra bacaklarından dizlerini bük karnına iyice bastır. Biz öyle çözdük. (Bastırmaktan korkma) yarım dk en geç 1 dk öyle bekleyince çıkarıyordu bizimki.