Minikkoala1 Selam kızlar en etkilisinden karınca ilacı lazım. Mutfak dolaplarının çekmecelerin içine kadar varlar oralara da sıkabileceğim türden bir ilaç.. eczaneye gidicem lütfen acil önerilerinizi yazın 😳
YgmrEla Minikkoala1 nane yağı çok etkili eczaneden alabilirsin, öldürmüyor ama bir anda kayboluyorlar. Nane yağını az biraz peçeteye damlat, geçiş yerlerini sil
Annesininmiskokulusu Minikkoala1 fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum ismini yazayım direkt. K-Othrine(SC 50). Bayer’in ürünü. Biz çok memnunuz her sene uğrar karıncalar, bi kere sıkıyoruz bütün yaz rahat ediyoruz. Gönül ister ki öldürmeyelim ama başka kurtuluş yok malesef
Ysgl26 Allahım ya etli karınca yiyen var mı diye okudum düşünüyorum nasıl ya karınca mı yiyolar diye 😅😅 uykusuzluktan beynim yandı
Haffuse Bosuna ne kendini ne cebini ne piskolojini yorma… Ara prof.ilaclama sirketini kurtul… Benim evimde de, karinca, ve gumus bocegi doluydu… Gecen hafta ilaclattik artik ben rahat, evim rahat🤗
matmazeliingunlugu Ben tarçın dokmustim çıktıkları yere o zaman gitmişlerdi sonra gel zaman git zaman benim bebe orayı fark etti o tarçını bozdu sonra da bağışıklık kazandılar.🤣 Kutusunu doksem fayda etmiyor tarçın bende çıldırcam ısırıp duruyolar sürekli her yerdeler sürekli ev supuruyorum yooookk.😖😖