Babykitteniscomin Merhaba Eylülde Tekirdağ’a taşınıyoruz orada yaşayanlar merkeze çarşıya yakın hangi mahallelerde oturabiliriz acaba kiralar nasıl biraz bilgi alabilir miyim
Deletedmom_18 Babykitteniscomin tekira avm var orasi merkez mi bilmiyorum ama yavuz mahallesi olarak geciyo sanirim kiralarda 3 bin fln basliyor eski binalar
Hazaldiler Babykitteniscomin cnm benim Tekirdağ’a evim var kendim İstanbuldayım oturuyorum istersen numaranı ver bi konuşalım Süleymanpasada daire
nilimsi Babykitteniscomin Tekirdağ merkez zaten çok küçük bir yer her mahalle yakın hürriyet ve 100.yıl mahallesi nezih. Yavuz mahallesi tam çarşıda fakat en eski mahallelerden sokaklar daracık. Çınarlı ve Aydoğdu mah. Oturulacak yerler degil
Babykitteniscomin Deletedmom_18 zaten 3 senedir eski bi evde oturdum şimdi düzgün olsun istiyorum ya, eşya falanda alıcaz daha
Eylul05 Babykitteniscomin ben 1200 oturuyorum tekirdağ merkeze özel araba ile 1 saat uzaklıkta otobüsle 2 saat uzaklıkta
Eylul05 Babykitteniscomin eski binalarda 3 4 binden başlıyo biraz önce internetten baktım 5 kuruş etmez bazı daireler
Hazaldiler Meraba ben ev aldım kendim İstanbuldayım tekirdağ Süleymanpasa mahlesinde. 5 yıllık daire istersen numaranı ver cnm konuşalım uygun vermeyi düşünüyorum cunku bende İstanbuldayım kiradayim ne kadar zor olduğunu bilirim