Pinkribbon Bebekleriniz parmak emiyor mu anneler el değil bildiğin parmagini emiyor uyurken onu emip uyumak istiyor sıkılınca parmak emmeye çalışıyor sizlerde var mi ne yaptınız . Bide Meme emmesi azaldı iyice
Gulizar2815 Pinkribbon 3 ay 10 günlük bebeğim yaklaşık 30 gündür parmağını emiyor 4 parmağı sokuyor bende anlam veremedim
hilalhanim Pinkribbon dr normal dedi bize ellerini tanıyor işlevini öğreniyor bir yaşına kadar böyle olurmuş
Aryakus28 Pinkribbon Ay ben 28 yaşındayım 17 yaşına kadar parmak emdim hiç şey olmaz merak etmeyin 🤣🤣
Pinkribbon Busra2013 bazen bizimkide bulandırıyor. Yani her bebekte mi böyle yoksa parmagini emmeyende var mi . Parmagini emmek kendisine yetiyor sanki emmesi azaldı iyice
Pinkribbon hilalhanim sizde de mi parmak emiyor. Ama emmeyen bebeklerde var mi acaba alışkanlık etmesini istemiyorum bide onu emiyor memeyi emmiyor
hilalhanim Pinkribbon ooo oo öyle bir emiyo ki onun ağzından çıkarıp benim Emesim geliyo 😂😂 şapur şupur sesli emiyo bazen iki elini denemeye çalışıyo midesi bulanıyor ağlıyo 😂😂 takılmayın buna zaten aklı başına geldiğinde emmez şuan bilinçsiz yapıyo
giresun Pinkribbon ay ne var Allah aşkına ben bayılıyorum parmaklarını ellerini emmesine kendini keşfediyor bu kadar takılmayın bizimki 6 aylık hala yapıyor emme refleksi var birkere dişleri belki geliyor damaklari kaşınıyor olabilir
Pinkribbon giresun parmak emmesini dert etmiyorum parmagini emmeyi tercih edip memeyi emmiyor ona üzülüyorum sizde de böyle mi
Aselmina1906 hilalhanim ahaha benm kızımda aynı şekilde 2 buçuk aylık emerken seslerini fln dnliyorum böle şapır şupur iştahla emiyorki değme keyfine😂
Pinkribbon hilalhanim büyük oğlum 6 yaşına gelecek hala emer emerek uyur . Parmagini emmek o kadar zevkli geliyor ki memeyi emmiyor buna sinir oluyorum üzülüyorum
Kolikannesii Oğlum 5 buçuk aylık neredeyse gırtlağına sokuyor ama malum diş bizim belki kaşınıyordur dişleri
Kolikannesii Maalesef kolikti gaz donemi reddetti ve geri döndüremedim çünkü memeye yaklaştığı an çığlık çığlığa ağlıyordu
Pinkribbon Kolikannesii aynisini oğlum yaptı 20 gün zorla emdi ağlama krizleri de vardı memede hiç durmazdı 1 gün verme Sütün mu böyle yapıyor dediler 1 gün içinde hepten unuttu ağzına bile almadı
Kolikannesii Pinkribbon aynı şeyleri yaşamışız emmeyecekleri varmış ama ben çok üzülüyorum hala deniyorum bazen bi umut en azından yaklaşınca çığlık atmıyor diye yinede almıyor parmak emmeyi gündüz devamlı yapıyor da gece yok bizde
MeteYmen_Annesi 5 ay 20 günlük ikizlerim var ve biri baş parmağını bi güzel emiyor emzik reddi başladı ve parmak ama öyle devamlı emmiyor bazen boğazına karar sokuyor :))