Beyzaelifsevde Selam kizlar bebise ek gıdaya başlıyorum patatese zeytinyagi da ekleyeceğim de . Memnun kaldığınız güvenilir hakiki soğuk sıkım zeytinyağı var mı acaba
Eloo005 Beyzaelifsevde biz zeytinin ve zeytinyağının meşhur bölgesinden Ege’den köyden temin ediyoruz
Nehirkarakus Beyzaelifsevde bebekler için özel pH seviyesi düşük olması gerekiyormuş bende burda bekliyim😂
Masalinannesjj https://www.ilhansari.com/?gclid=CjwKCAjwu5yYBhAjEiwAKXk_ePvPGdEssC5P8CO_7bW_lLyD08VZvxbIkxrX63JW3Y6yQPxfkMoVsRoCgpsQAvD_BwE
Beyzaelifsevde Masalinannesjj teşekkürler inceledim siteyi sipariş verdim beğendim güvenilir bir site 😍❤️
Masalinannesjj Beyzaelifsevde rica ederim ne demek . Ben bebeğime doğduğundan beri bu markayı kullanıyorum pişik kremi nemlendirici losyon kullanmam bebeğime yaglarim mis gibi mini pehlivan 😅 baktim ikiniyor yarım çay kaşığı veririm vs kendi salatalarima bile eklerim çok güzel tadı
Beyzaelifsevde Masalinannesjj ayy ne güzel bı tavsiye oldu valla, siparişimi verdim bekliyorum çok teşekkürler 😍