Kubra_Sahintas16 Kızımın kulağını deldircem küpeyi biz mi götürüyoruz ordan mı alıyoruz fiyatlar ne acaba bilen varmı
Zeynep_Akan Kubra_Sahintas16 ben eczanede çalışıyorum biz en son 25 TL’ye yapıyoduk küpe dahil. Eczaneden eczaneye farkeder ama kullanılan küpenin modeli bile fiyatı etkiliyo
Balkizlarim Kubra_Sahintas16 küpede dâhil di evet çünkü küpesiz delmiyordu 🌸sonra 6 günde falan altına geçtik 🌸
Almondeyed Kubra_Sahintas16 hiç bilmiyorum ilaçlı küpe. Yorumlarda altı günde altın kupeye geçtik demiser ama bize bir buçuk iki ay dediler biz daha çıkarmadık
Lina34 Balkizlarim nasıl yani. Tam anlatır mısınız bende kızımın kulağını deldirmek istiyorum ve nerde yapacam bilmiyorum peki küpeyi bizmi götürüyoruz
Balkizlarim Lina34 eczane de kulağıni deldirmek istiyorum diyorsunuz küpenin fiyatları değişiyor tüm eczanelerde bu arada bizim 10 TL idi daha sonra 6 gün de altın küpe taktım evde kendim ✨💖
Efsamasal Kizlar peki siz kac aylikken deldirdiniz bebisleriniz cok agladi mi bende deldirmek istiyorum
mehmel54 Efsamasal biz 7 aylıkken derdirdik en fazla 30 saniye ağladı hemen sustu korktuğum gibi olmadı şükür küçükken deldirilmesi bence daha iyi
hilalhanim Kubra_Sahintas16 steril küpe oluyor onlar takıyor 15gün kalıyor sabah akşam antibiyotikli krem kullanıp kendi altın küpenizi takıyorsunuz. Fiyatı 50tlydi ama artmış olabilir. Krem ile birlikte fiyatı artadabilir
sarmaliklahana Kızım 11 ay 11 günlük bizde deldirmedik. Herkes diyor niye deldirmeidn falan. Büyünce delirir kendi istegi ile diye düşündüm ben ama 🤷😇
mehmel54 Kubra_Sahintas16 kuyumcuda 50 tlye deldirdim 1 ay önce 1 ay onların verdiği küpeleri kullanmamı söylediler herhangi bir sıkıntı yaşamadım