cekoslavakporseleni Bu dönemdeki bebeğiniz ne kadar su içiyor günlük? Maşallah benim bebeğimin su içmesi güzel hatta bazen acaba çok mu içiyor diyorum. Tip1 diyabetten korkuyorum, fazla su içmesi onu düşündürdü. Sizlerin bebekleri ne kadar su içiyor acaba?
Mervedr cekoslavakporseleni normalde baya içerdi ama bi kaç gündür azaldı su içmesi istedikçe veriyorum suyun zararı olmaz vücudu temizler bende dünden beri neden az iciyo diyorum hep. 250 lik soluğu 3 kere iciyodu bazende bardakla iciyo o yüzden bilemiyorum
aylizinannesiii cekoslavakporseleni 23 aylık kızım 250 ml 3 kere dolduruyoruz günde aşırı sıcak hava çünkü bence normal
cekoslavakporseleni Asyos1234 evet su içmesi iyi de büyük suluğu var mesela onu dün 3 kez bitirdi 4.yü doldurdum uyumasa muhtemelen onu da bitirirdi🤷🏻♀️
cekoslavakporseleni Mervedr aynen bizimde 250lik suluk 3 kere içiyor, o zaman normal ya. Aslında hiç aklımda yoktu yani bana çok gelmiyordu içtiği, dün bi komşu 🙄 şekerine baktırdın mı gibisinden sorunca kurt düştü içime🙄
Mervedr cekoslavakporseleni millet yoktan biseyler arar oldu zaten küçücük çocuklarda. Bana da biri gözü Şaşı baktırdın mi hiç dedi randevu gunu gelene kadar çocuğun gözlerine baktım durdum bana yok gibi geliyodu kadin öyle deyince acaba mi dedim bende
cekoslavakporseleni Mervedr vallahi öyle, zaten gözlerine bakıyoruz biri de bişey diyince insan kuruyor da kuruyor🙄