Atalantemoon Şimdiye kadar sleppy ve baby turco kullandım memnunum fakat büyüdükçe fiyatları çok artıyor bunun gibi içeriği sağlam hangi markayı önerirsiniz anneler
Poyrazin_annesii Atalantemoon baby turcodan vazgecme derım. Bn arada bi bimin bezını alıyorum İçerıgıne hıc bakmadm ama Oda guzl pişik fln yapmadı hiç sızdırmada yapmadı
livanurvealpinannesi61 Atalantemoon uygun bez yokki hepsinin fiyatı aynı aylık aynı paraya geliyor molfix kullanıyorum memnunum.
Poyrazin_annesii Cangul baby me şokun bezı mi oluyodu. Bn ordan aldım sızdırma fln yapmadı ama cok aşlagıya sarkıtıyordu bezi
Temmuz1 Molfix kullanıyoruz memnunum.migros bezi minies denedim memnun kalmadım.gong çok sızdırdı.sleppy kalıpları küçük ve gittikçe fiyatları arttırdı molfiksle aynı neredeyse.baby turco fena değil.
Atalantemoon livanurvealpinannesi61 var var mesela kayınvalidem a101 den bir şey alıyor soffie diye ben kırmıyorum getiriyor diye kullandım bir iki bezsiz kalınca ama bizim aldıklarımizin yanında çok ucuz o. Mesela Molfix de hesaplı paket almıştım 4 numara şimdi 3 gelene kadar idareten kullanıyorum ama Molfix bana ince geldi çok sleppy ye göre.
livanurvealpinannesi61 Atalantemoon a101 in bezini ben beğenmedim hiç ben kızıma bezden çıkana kadar evy kullandım en iyisi evy baby sleepy kullandım aşırı sarkıyor o yüzden beğenmedim canım