Sontvbukucu hilaldorukk valla ben 6 ay kucagimdan indirmedim bir guzel de alıştırdım zaten büyüyünce gelmek istemeyecek ne güzel simdi bol bol kucaklaşmak varken 🌿🙂
birprensesinannesiiii Bizde aynı durumdayiz 9 buçuk aylık şuan net 2 haftadır gece uykularımız harap oldu surekli emme istegi çok zor uykuya geçiyor saat 1de uyanıp 3e kadar duruyor valla napcam bilmiyorum umarım geçer bı an önce 🥺
hilaldorukk birprensesinannesiiii benim oğlum da uyanıp gülüyor ediyor uykusunu almış bitmiş gibi davranıyor 🫠
Passionis hilaldorukk 10 ay 17 günlük olduk, aynıyız. Huysuzluk, memnuniyetsizlik, uykusuzluk Allah sabır versin hepimize gerçekten. Bu ara çok zor geçiyor 😔
hilaldorukk Passionis benimki de 10 ay 17 günlük tam 10 aylık olduğundan beri böyle 🥲 inşallah geçer bu günler eskiden 1 kere emmeye kalkardı gece şimdi 2 3 oluyor 😭
Melekanne91 Sontvbukucu ay insallh tekrr duzene girer uzuluyorm ya zaten bide sicak cok oda bunaltiyor hepsi bir tam cumbus
Sontvbukucu Bebegmveben3 o zaman böyle devam edin zaten eninde sonunda kendileri uyuyor. Sabrınız varsa 1 yil daha dişinizi sıkın.
hilaldorukk Nisan4523 geçti geçti çok şükür ama her ay mutlaka üç dört gün uyku krizi yaşıyoruz büyüme ve diş atağı galiba😅🫠