Gamzosgamzos M987 benim bebegim kuvozdeydi 8. gun emzirmeye cagirdilar emzirirken farketm 3 gun sonra 5 aylık olacağız hala degismedi baya açık mavi 😊
Aliveannesi96 M987 benim oğlumu eve geldikten sonra hemen anladım 2nci gün 10 aylık hala dönecek die bekliyorum
Nurgr M987 1 yaşında hala mavi ne değişir mi bilemiyorum eşimin gözleri yeşil kardeşimin mavi annemin yeşil benim kahverengi
M987 Aliveannesi96 babasının gözü mavi benim kahve bebişinkide şuanlık kahve bebeğim 1,5 aylık kahve kalırmı mavi olsaydı biraz açılma olmazmıydı renkte
Kplnnn M987 bebeğim lacivert gözlü doğdu babası masvami ben kahverengi. He dedim maviş olacak. 8 aylık olacak geçen ay doktoru artık değişmez dedi saçları babası gibi sapsarı gözleri anası gibi kahverengi değişik bi çocuk oldu😄
Maviim Fun Benim bebeğimin de gözleri lacivert koyu mavi gibi bir renk gün ışığında ama henüz 25 günlük. Sizce mavi mi olur siz nasıl anladınız? Benim gözlerim yeşil bu arada eşimin ela ama benim tarafımda full renkli göz var babam babaannem büyük babaannem anneannem ve eşimin dedesi mavi gözlüler
balkizim0206 M987 benim kızımın tek gözünün yarısı mavi yarısı kahverengi 🤣 6 eylülde 7 aylik olcak hala degismedi bakalım van kedisi gibi kızım 🤣
Fun Maviim ilk dönem çok şeffaf oldukları için biz de anlamamıştık nezaman 2 aylık oldu tamam dedik iyce mavileşti zamanla oturdu. Üstelik bizim ailede mavi göz yok bi benim ki yeşil eşimin ki kahverengi. Çok önceki dedelerimizden geldi kızıma 😀 bi süre geçsin illa ki anlaşılıyor
Mihrimahim16 Kızım 10 aylık Gözleri mavi ilk doğduğunda gri gibiydi büyüdükce gözleri babasının ki gibi gök mavileşiyor ☺️
cikolatadelisi Bizimkinin de ilk haftalarında lacivertti. Şimdi gri-mavi-yeşil değişiyor. 8 ay 9 günlük. Babası da, ben de kahve gözlüyüz. Dedesi Çakır gözlü. Belki benzer dedesine. Sağlık olsun ☺️
sarmaliklahana M987 Dogdugunda hemşireler demişti. Babası mı sarısın renkli gözlü diye. Zaten belli oluyordu. Ben ve eşim kumral kahverengi gözlüyğz. Ama bbaam 2 halam babaannem amcam mavi gözlü. Kızım suan 11 aylık. Koyu mavi v eyeşil olarak giydiğine göre değişiyor 🤭
honeyybee_ M987 7 ay maviydi suan 11.5 aylik yesille ela arasinda bir renk oldu bakalim daha döncekmi
2maviboncuk M987 İlk doğduğu an ebe söyledi masmavi gözleri var kime çekmiş dedi 1yaşına kadar maviydik sonra döndü bal sarısı rengi gibi karanlıktan normal ela gibi
Astral M987 ilk doğduğu gün bariz belliydi hatta profilimde kapak fotosu gözüküyor mu bilmiyorum ama orda var resmi gittikçede açıldı 5 aylık şuan masmavi gözleri var