Gnc27 Merhabalar 3 ay 19 günlüğüz bebeğim bu ay hiç emmeyecek kadar az emiyor .. mama versem onu da iştahlı yemiyor .ne yapacağımı şaşırdım aşırı moralim bozuk 😞evde kilosuna bakınca 300 gr almış gibi .çok çok az değil mi ya ? Ne yapacağım bilmiyorum .zorlayınca da istemiyor
Oznurkk Gnc27 benim de 3 aylıkken başladı pes ettim artık 3 aydır bir günde 8 kez sağıp veriyorum. Bazı şeyler olmayınca olmuyor. Bizde emzik ve biberon var onları bırakamayacağımıza göre pes etmiş durumdayım. Bu saatten sonra benimki düzelmez. Ama siz pes etmeyin. Allah yardımcınız olsun
Zehragok52 Gnc27 meme reddi dönemi benim kız da yaptı uymak uzereyken uyurken yada ayakta emiyodu sadece ama mama vermenı önermem kalıcı oluyo yoksa emmek istemiyo bidaha sabırlı olun geçicek inşallah
Zynepulku Gnc27 kilosu çok iyi hiç sıkılmayın ben baştna beri meme + mama gidiyorum en başından beri meme reddi yaşıyorum uykularda sadce emziriyorum ama biberona okdr alıştıki memeyi etkin ememiyor. Ve 4 aylık 5700 kilosu bi ayda 500 gram almış şuanda sıcaklardam yemek istmeşyorlar bence şimdi mamayıda zorla yiyor bi saatte anca. Sen pes etmee biberona başvurma hemen çok ac kalır diyorsan kaşık biberonla verebilrsin sağarak o sekilde tekrar memene dönecektir
Gnc27 incismom 6600 gr suan .Evt meme reddi gibi ama mama yese bile razıyım .nenyapqcqgımı şaşırdım .gece 2 saatte bir kalkıyorum .en azından uyku arasında emer diyr ama gün içinde savaşıyoruz resmen.aşırı bağırıyor kucağıma gelir gelmez
Enykra Gnc27 bizimde 3 aylıkken başladı şuan 5 aylık hala devam ediyor sadece uykudayken emzirebiliyorum uyanıkken 4 saat emmediği oluyor ve bu ay sadece 400 gr almış nereye kadar devam edecek bilmiyorum
yyesilintonu Gnc27 masallah kilosuna benim kızım 4 bucuk aylik olacak daha anca 6.500 felan dogum kilosu kaç bilmiyorum ama. Havalar çok sıcak bebeklerin genelinde var bu sıkınti benim kızım da hem mama hem anne sütü alıyor ikisinde de iştahsız hatta sıcaktan ten tene gelince o da bunalıyor bende düşün o kadar yani. Bende aralıklı aralıklı emziriyorum. Sabahtan beri 90 cc mamayi yiyemedi. Bezleri 4 tane ve fazla çıkıyorsa endişe etmeyin
sevgielif123 Gnc27 bebeklerin hepsinde iştah problemi var genel olarak. Hem ayına göre kilosu bence fazla bile. 8 bucuk aylık kızım 8 kilo 150 gram. Kafanıza çok takıp üzülmeyin ben çok takıyordum acıktığında mutlaka belli oluyor o zaman verdiklerimi yiyor
Gnc27 Enykra aynen 4 saat emmediği olmustır ..çok üzücü bişey ya ben çok stres yapmaya başladım😞 aşırı stres yapıp üzülüyorum
Enykra Gnc27 nasıl bi çözümü olur bilmiyorum denemediğim yöntem kalmadı o emmeyince bende sinirden oturup ağlıyorum sürekli
Gnc27 yyesilintonu teşekkür ederim 1 ay 1 kg aldı diğerinde 1200 ,sonra 700 derken şimdi azaldı baya alımı.yani ilk 2 ay sayesinde böyle ..iyi emiyordu o zaman .ama 3.5 aylık daha şimdiden böylr olursa ne yapacağım bilmiyorm 😞
Gnc27 sevgielif123 anladım gidişat iyi değil ama sadece 300 gr aldı bu ay çok düşük. ..en az 600 gr alması lazım diye biliyorum ..😩ama takmak bi işe yaramıyor haklısınız
Srnnur Ayni sorun bende de var, bende ne yapacagimi sasirdim. Benimki 4 aylik, meme reddi var, biberonla da icmeyi reddediyor, ac olmasina ragmen bekliyor öyle, neden ya :(
Gnc27 Zynepulku evet sıcak havalarda etkiledi çok etkiliyor minikleri ..aynen benşm de aklıma gelmişti kaşık ..teşekkür ederim 🙏
Eylulloo7 Gnc27 korkma canım benımde bebegım uc ay 11 günlükken red yaptı memeye bende mamaya basladım hatta bı tane mamayı ıstemedı baska mama aldım vs bir hafta sonra duzeldı muhtemelen atakdır
Sahristan_ Benim bebeğim de 3 ay 15 günlük 4 saatte bir üç dört dk tek emiyor an oluyodslş gibi ağlıyo bu dönemde emziğe çok bağlı bi bebek değildi ama aşıtı emzik istiyo o yüzden emzik vermeyecem yarın sabah mama biberonla süt falan vermeyecem çok acıkınca mecbur memeyi emecek diye düşünüyorum çok korkuyorum sütten kesilmesinden mama vermek istemiyorum çocuğuma aç bırakacam biraz vicdanım sızlayacak ama mecburum yanlış düşünüyorsam uyarın lütfen
Gnc27 Sahristan_ ben geçen ay doktora emmiyor dediğimde sakın mama verme demişti hasta olmasına rağmen.aslında mama çok da tercih etmemek lazım sanırım mecbur değilsek .ama insan dayanamıyor