Deletedmom_18 Vatan caddesine yakin mahalle olarak inonu hangi saglik ocagi var kayit olmak icin nereye gitmem gerekiyor e nabizdan dolu gosteriyo her yeri
Balkupum2505 Deletedmom_18 boş yer bulmak nerdeyse imkansiz 2 yil önce geldik bizde her dakika boş yer varmi diye baktik sadece ben kayit olabildim esim halâ olamadi
Balkupum2505 Deletedmom_18 vatandayiz biz doktorumuz emre bey. En ilgiliside oymus duyduguma göre ki gercektende ilgileniyo
Eylul05 Deletedmom_18 inönü yıldızkent e bağlıdır yürüme gitsen gidemezsin vatan caddesine 2 saat yol yürürsün ama Atatürk mahallesi en fazla yarım saat yürürsün
Deletedmom_18 Eylul05 tesekkur ederim o bahsettiginiz saglik ocagi o tarafta mi kusura bakmayin cok soru soruyorum ama
Eylul05 Deletedmom_18 30 dk felan yürümen gerekir oraya ve oraları bilmediğin için baya karışırsın oralarda
Deletedmom_18 Eylul05 zamanla alisirim cok karisik gelmedi ilk ama 30 dk olunca fazla uzak degilmis istanbuldan sonra
Eylul05 Deletedmom_18 telefonunda haritalara atatürk sağlık merkezi yaz sana en yakın o var oraya git kaydını yaparlar boş yer varsa