2papatya Mdkakam113 ikinizinde ıphone ise hayır gitmiyor anlamıyor bile. Yanlız Ses çal dlye bişey var ona basarsan telefon alarm gibi çalıyor o sırada bildirim gidiyordu sanırım (yanlışlıkla denendi) 😂😂😂
Yorgunum123 2papatya ay bende hep merak etmiştim onu daha deneyecektim iyi ki gördüm bunu 😂😂😂hatta acaba ortam sesi mi iletiyor diyordum ay iyiki denememişim
Semaan Mdkakam113 engellemiyorm bildirim gitmiyor yada ayarlardan yaptm zamanında hatrlamıuorm ama bildişrm gitmiyor
findiginannesi_ Mdkakam113 Bende eşimi takip ediyorum biliyor ama hangi uygulama olduğunu çözemedi. Henüz tek taraflı takip etme oluyor mu bilmiyorum ama
Turunckafam 2papatya teşekkür ederim 🌺 yaa aslında haritalardan oluo her telefona ama ben yapamadım 😂
2papatya Turunckafam yukarı sohbetlerde bi arkadaş uygulamadan bahsetmişti ama bi sorsanız anlatır bence 🌸
2papatya Yorgunum123 ahsjsjs neyseki eşimle birbirimizin telefonuna çalınırsa diye eklemiştik sonra nerdesin diyorum yoldayım diyo yol ama nerde işte ordan bakıyordum yemeği ona göre ayarlıyordum falan o esnada yanlışlıkla oluvermiş 😂😂😂
2papatya Yorgunum123 oooo tam hemde.. telefon kapalıyken yada internet yokken en son konumunu ve saat kaçta orda konumunda olduğunu bildiriyor. yenisini vermiyor