Cagla01 Bsm bizim doktorumuz kilosu göre +1 dedi mesela benim kızım 12.4 13 damla veriyoruz 2. Ayımızdan beri kullanıyoruz kanı 8.4 dü 11 oldu devam ediyoruz
Bahar23 Bsm kilosuna göre galiba 7800 kilo oğluma 8 damla dedi kansızlık tan dolayı galiba iki defa kullan dedi siz ne kadara aldınız ilacı
Dilekcaliskan Eminmisiniz sideferin kilosu kadar damla verileceğine bizim doktorumuz 0.5 ml kullandırdı hep 🤷🏻♀️ Ayrıca kaç doktora sorduysam 0.5 doğru dedi
Dilekcaliskan biryavuzkusu içinde şırınga gibi birşey var onunla veriyorsunuz dimi üzerinde ml yazıyor bilemedim bize hangi doktora sorduysam 05 ml ver dedi sideferi
Bsm Şırınga şeklinde ya başı bizim doktorda 0.5 dedi sanki o ara Bebeğim durmadı sormayı unuttum aklımda öyle bir şey kalmış ama emin değilim kilosuna göre diyen arkadaşlar şırınga gibi başlığı fulleyip kilosuna göre mi veriyorsunuz Bebeğim 8,5 kilo@Bahar23#1973419
Maryyy Dunden beri buna cvp ariyorum. Herkes farkli bisi diyo, doktorumada ulasamiyorum. 5 ayligiz 7750 kilomuz
Dilekcaliskan Sidefer o şekilde kullanılmıyor diye biliyorum ama ben 1 yıldır 0.5 ml kullanıyorum belkide ben yanlış kullandım ama hangi doktora sorduysam 0.5 doğru dedi siz yinede doktorunuza sormadan kullanmayın