Mina_mom Kızıma 13.5 aylık. Ben henüz vermedim süt aktif olarak emiyor. Sütle tanıştırdınız mı hiç? Süt içeren ürünler yapaacam evde mesela krep pankek kek gibi öncesinde 3 gün kuralı gibi süt için deneme yapmalı mıyım reaksiyon gösteriyor mu diye siz neler yaptınız süt konusunda ara ara vermeli miyim ?
Nurrr Mina_mom kızım 9 ayı geçti 7-8 aylarda az bi sütle bebe bisküvisi verdim alerjik bişey olmadı öyle devam
Milasmom Mina_mom benim bebegimde 12 ay 9 günlük, henuz direkt icirmedim ama dün muzlu pankek yaptim icerisine 1 bardak süt koydum. (Devam sütünü bimden aldim dost marka 1 yaş üstü için) herhangi olumsuz bi etki olmadi yedirince.
Denizmelisa Mina_mom 14 aylık kızım 1 yaşından sonra vermeye başladım bebe bisküvisiyle birlikte bi alerjik durumu olmadı. Ara ara da mama veya normal süt verdim alışsın diye. Alıştı çok şükür 🙏 şimdi mamayı bıraktım sabah akşam süt içiyor 120 cc falan
Deletedmom115 Mina_mom 11. Ayda başladım süte. Günde 200 ml kadar veriyorum çok şükür bir sorun çıkmadı. Başlar da suyla karıştırıp verdim şimdi direkt veriyorum.