Naime-grbz bana eczanede günde 2 kere 2 şer damla ver dediler ama internette ve kullanma kılavuzunda günde 2 kere 20 damla yazıyor bebeğim 23 günlük kafam karıştı kaç damla vermem lazım
Bebemmm Merhaba. Neyse harveys damla da verebilirsiniz Günde 2 kez 20 şer damla Bu doktorumuzun mesajı sab simplex yazmıştı onu bulamadık bundan önerdi kullanım şekilde böyle
Bebemmm De sab simplex kullandım hiç fayda görmedim 2. De nurse harveys kullandım fayda gördüm inşallah bundada işe yarar
Naime-grbz Bebemmm eczacı bana 2 damla dedi biraz az geldi bende internetten falan baktım 20 damla diyor
Ayseburak Naime-grbz canim benim de kafama takılmıştı doktoruma sormuştum günlük 6 damla demişti faydasını çok gördüm
Naime-grbz Ayseburak ya 2 damlada bile faydasını gördüm de yinede araştırmak istedim vermem gereken miktar kadar veriyim diye kolik bebeğim var çünkü ağlayınca susturamıyorum
Ayseburak Naime-grbz ben sabh 3 akşam 3 veriyorum ağır de gelmesin diye isterse. 4 damlada verebilirsin miktarını çocuğuna göre sen ayarlarsin hatta