Deletedmom_33 Sakineduyus oğlum tutuyordu da çok emmez atardı. 41 günlük sünnet ve dik bağı birlikte yaptırdık. Sonrasında emmeye başladı baya emziği. 2 bucuk aylık bıraktı vermedim daha da
Sakineduyus İlk çocuğumdada dil bağı vardı,o zamn aldırdık onu ama ikinci çocuğumda doktor memeni tutmanda problem yoksa aldırmana terk yok demişti.bende emzik tutmasını istiyordum fakat ağzına alıp kısa sürede atiyo. Rav-Ebu
Bebegimm1 Sakineduyus yasina kadar emdi emzigi sonra kendisi birakti.kullanmak istemedi. Doktor bana emmede yemek yemede konusmada problem olursa keseriz demisti simdilik bunlardan biri olmadi tam harflerin cikmasini bekliyorum
Litfenama Sakineduyus benim bebeğimin dil bağı var ve uzun süreli değil ama emzik tutuyor. Memede tutuyor ama doyacak kadar ememiyor maalesef. Tutması değil devamlılığı önemli galiba.
Rav-Ebu Sakineduyus anladım bizimde dudak bağı var aslında birşeye engel değil fakat dişini yamuk çıkartır dediği için kestirmek istiyorum
Mavis34 Sakineduyus bizimki tutmadı hatta ilk 20 günden sonra meme emmeye geçince bi daha biberonda tutmadi
Huma_kus34 Sakineduyus bizimde vardı 3 aylıkken kestırdık emzik dil bağı varkende tutmadı şimdide tutmuyor emmesinde sıkıntı yoktu kılo alımı ıyıse doktor kesmeyelim dedı ıyıdı ben ılerde harçları çıkartamaz gıbı düşünüp kestırdık 🌺🥲