Cemremmmmm Kızlar Doğum tapalı tam bir ay oldu.doğumdan on gün sonra sırtımda ve göğüs kafesimde şiddetli nefes kesen ağrılar oluşmaya başladı ve bu ağrılar hergün aynı saatte başlayıp aynı saatte geçti.araştırmalarıma göre safra kesesinde kum veya taş varsa onlar ağrı yapabiliyormuş.şimdi sorum şu ,doktora gidicem ama mutlaka film yada usg isticek.tabiki bebeğimide yanımda götürücem ama film yada usg radyasyon yayar sağılmış sütün olsun çocuğa o sütleri verme diyenler var etrafımda.başına böyle biley gelen varmı?yani o bile etkilermi sütümü
Cemremmmmm Cemremmmmm yok mu ya başına gelen Doğumdan sonra her 100kadından birinin başına gelirmiş.Allah korusun tabiki kimsenin başına gelmesin de bi yoruma ihtiyacım var.
1anne30 Sakura-chan bende olcam da bebeğim süt sagiyorum mama kabul etmiyor ek gıda sıfır şaştım kaldım.. bide ben taş düşürmüştüm safra kanalına sarılık oldum çok sıkıntı yaşadım hastanede yattım
Sakura-chan 1anne30 bence hiç bekleme aldır taşı her geçen an işkence çekmenin anlamı yok. Birde emzirdiğini söylediğinde ona göre ilaç veriliyor . Bebeğini hastaneye getirtebiliyorsun emzirmek için.
1anne30 Sakura-chan öyle oluyor mu ya keşke sagabilsem ameliyat gunude hiç beklemem yoksa çocuk süt isteyince çok huysuzlaniyor.. doktorla goruseyim canım çok teşekkür ederim