zlemkarabacak Yeni doğan 10günlük bebeğim asla uyumuyor yatağına bırakıyorum uyanıyor yaklaşık 8saattie ayakta 10ar dakika falan uyumustur ne yapmalıyım neden uyumuyor olabilie
kurabiyem28 zlemkarabacak benim bebğimde öyledi. Gece uykusunu zorla düzelttim ama gündüzleri hala yarım saati geçemedik. Şu an 5+13günlük. Alerjisi var. Sizinde olabilir belirtileri takip edin.
zlemkarabacak kurabiyem28 nasıl düzeltiniz kucağımda hala ve sürekli memede kalmak istiyor yatağa bırakınca aranmaya başlıyor ve o yüzden uyanıyor
zlemkarabacak Birsenbirbenbirdebebek yok bu tam olarak şöyle emerken uyuyor uyanıyor sanırım doymadığı için yine emerken yine uyuyakaliyor böyle bi döngü içinde
kurabiyem28 zlemkarabacak aç olan bebek sürekli ağlar. Her memede emiyor mu sizi atıyorum 10 dk da bir. Kilo aşımı nasıl? Bugün memeleketimizdeki Dr a geldik. Uyumuyor demiştim. bebeğin karakteri o dedi.
Efy Henüz küçük olduğu için uyuması normal uyuduğunda yatırıyorsanız doymadığı için uyanır çenesiyle felan oynayın uyandırın güzelce emsin ben oğlumda yarım saat uğraşırdım sürekli uyurdu birde sarılığı vardı.