Sweety Kızlar 7 aylik bebeğim en ufak sesten korkuyo titriyo resmen ani tepkiler veriyo ya bu durumu yaşayan var mi
Kalpatisi_ Sweety benim bebeğimde çok korkuyorum aklı gidicek diye korkuyorum bende. Bazen yerinden zıpladığı bile oluyo sonra ağlıyo ☹️
Meltemingo Sweety bi zaman sonra geciyor canim bizimde oyleydi surekli disarda araba uyuttuk gurultude suan hic yok ani motor seslerinden bile etkilenmio
Kaptan03 Benmde oğlum yedi aylıkken yaşamıştı kizlar normal muhtemelen gelişimin parçası… Ani ses bağırma sesleri gürültü panikleyip ağlama krizine giriyordu sonra o yavaş yavaş geçti
GokceOrmanci Benim oğlumda oyle. Sese alışkın seste uyur konuşuruz gulusuruz o uyanmaz. Ama sessiz ortam olsun ayak sesimden bile irkilio. Tiz seslere çok tepki veriyo
ayseeeasln21 Sweety 11 aylık hala yüksek seslerden falan korkup paçalarima yapışıyor ama kötü bişey olarak algilamiyorum alisacaklardir elbett
Brns Sweety benim oğlumda 7 buçuk aylık hala ani her sesten korkuyo birden biz bile seslensek beklemediği ansa eğer ondan bile korkuyo