Arzu-Nare 1.5 aylik kizimda tek kulakta sinirsel cok ileri derecede isitime kaybi oldugu tespit edildi. Boyle bir durum yasayip tedavi goren var midir? Tedavi sureci ve doktor oneriniz var midir?
Deletedmom5284 Arzu-Nare benim kızım iki kulaktanda ağır işitme engelli ameliyat olup duymaya başladı ama bi ömür cihaz kullanacak iki kulağınada şuan 2 yaşında
Deletedmom_13 Arzu-Nare merhabalar postunuzu şimdi gördüm merak ettim benim bebeğim de tek kulak sinirsel ileri derece isitme kayıplı şuan cihaz kullanıyor onunla duyabiliyor ama benim hala içime sinmeyen şeyler var sizin süreç nasıl ilerliyor ?
Arzu-Nare Deletedmom5284 hangi ildesiniz bilmiyorum ama istanbulda ya da baska bi ilde doktor oneriniz var midir? Koklear implant ameliyati mi oldu? Isitme cihazi olarak ne kullaniyorsunuz?bize bu surecte tavsiye edebileceginiz onemli bir bilgi var midir? Tesekkur ederim, gecmis olsun🙏🏻
Arzu-Nare Filolog yok atesli bi hastalik ya da herhangi bir hastalik bile gecirmedim, ailelerimizde bildigimiz kadariyla bu durumda olan biri de yok
Filolog Arzu-Nare Allah Allah çok geçmiş olsun inşallah tedavisi vardır, nasıl anlaşıldı peki? Hani doğumdan sonra işitme testi yapıyorlar ya o testte çıkmış mıydı?
Arzu-Nare Filolog o testte cikti ama kulakta amniyon sivisi kalmis olabilir, derin uykuya gecemedigi icin dogru sonuc olmayabilir demislerdi. Sonrasinda bera ve 3 tane daha beyin dalgalarindan da bakilan kapsamli bi test yapildi, orda ogrendik