Busefee Oglum03 Ben kullandım 1 ay süt açısından bi değişiklik olmadı ama rezene olduğu için gaz problemimiz azaldı sanki
demet2375 Oglum03 cnm kulanmadim ama bestlak damla iyi diyirlar bide sen beslenmeme dikat edersen süt artar bulgur ayran çay sıcak cay
Fdnkvk47 Oglum03 ben bestlak damla kullandım çok işe yaradı.rezene anason ve kimyon bitki çayı yapın kimyon süt arttırıyor ve anne sütüne güzel koku veriyormuş.dut kurusunu kaynatıp suyunu içtim oda çok iyi
Oglum03 Busefee anladim canım gündüz problem olmuyor ama gece okunca sütüm azalıyo yetmiyo bi takviye almak istiyorum o yüzden
Busrasmsk Bence ilaç kullanmaktansa bunlar daha faydalı. Bir de bana en çok yarayan dere otu, kuru incir suyu ve taze üzüm oldu. Aklınızda bulunsun. İnşallah foş foş süt olsun 😁🙏🏻👍🏼
Busrasmsk Mrysmg Oglum03 Yani gideri var. Çok çok müthiş değil tabii😁😁 şifa olsun. Yulaf güzel arttırıyor👍🏼
[silindi] Oglum03 Denedim bi iki gün oldu içeli şimdiden etkisini gördüm. İlk zamanlar daki gibi birinden emzirincde diğer göğsümden de akmaya başladı😊 daha da kullanıcam etkisi artar😍
Oglum03 demet2375 canım çayda gaz yapıyo diyolar heryerde birşey yazıyor inşallah kapsulü aldım dün başladım bakalım ne olacak
demet2375 Oglum03 sen ne yerse ye yada yeme bebek ilk yc ay gazlı olur bol protein alırsan bebeğinde kilo alır sütün artar çayda çok güzel süt yaoiyor emin ol bide bulgurla ayran soğan. Et uyku su
Fdnkvk47 Yusufunannesi97 hayır hiç öyle bir etki yaşamadım kızım gazlı bi bebek olmadı çok şükür ama ben karışımı öyle içmeye devam ediyorum hâlâ
Fdnkvk47 Yusufunannesi97 rezene anason kimyon her birinden tatlı kaşığı cezvede karıştırıp beş dk kaynatıp için mis gibi.