Bir_prensannesi Kızlar beyazlardan lekeleri nasıl çıkartıyorsunuz acaba ya çamaşır suyu kullanıyorum ama aşırı yıpratıyor siz neler yapıyorsunuz
Pelin05 Bir_prensannesi beyaz hacı Şakir ile ovalayıp öyle atıyorum ya da bulaşık deterjanı ile mis gibi çıkıyor
Bir_prensannesi Canss3535 bende kullanıyorum ama çok mu çamaşır suyu koyuyorum acaba bilemedim çok yıprandı kıyafetler
Hayaldusu Canss3535 ön yıkama suyunda mi koyuyorsunuz. Birde o zaman çamaşır suyu koymayı çok istiyorum ama camasirlarda nereye değse rengini değiştirecek diye cesaret edemiyorum renkli camasirlarda da aynı işlemi yapiyormusunuz
Bir_prensannesi Tuba vanish bende kullandım ama çıkarmadı benim bekletiyor musunuz acaba bı kaç dakika
Pelin05 Bir_prensannesi dene mutlaka canım bir de bekletme en azından akıt kirli yerini kurusun sonra at kirli sepetine
Polatgil Bir_prensannesi beyaz sirke 😉kokmuyormu diye düşünürsen hayır canım hiç sirke kokusu olmuyor ve beyazları acıyor
HazalZeynep Bir_prensannesi ben bir gün önceden kovada çamaşır suyu ve su ile bekletiyorum hem kokusu daha az oluyor