cansueylul Yorumlarınız önerileriniz için çok teşekkür ederim ♥️ dulcosoft verdim simdi bide probiyotik damlayı alacağım
Slm1122 cansueylul probiyotik canım bu zaten ilaç değil bence kullanılır yinede doktora bi sor istersen😇 RABBİM şifa versin geçsin bian evvel İnşALLAH biz neler çektik çok zordu anlıyorum seni
Elifkskl cansueylul bize yarım ölçek yazmıştı ilk veridikten 3 saat sonra yaptı. Sonra ben 5 ml düşürdüm mamasına katarak veriyordum. Hemen yapıyordu. Kaç aylık 1 yaşından büyükse yarım ölçek deneyebilirsin canım.
1_oglanannesi cansueylul bende kullandim biraz geç etki gösteriyor hatta bizde. zor etki gosterdi bizde dulcosoft aldık sonra o iyi geldi
Elifkskl cansueylul ben öyle verdim bir sorun olmadı içeriğinde de yazıyordu içecek ile verilebilir diye
Egemen16 cansueylul ben sabah akşam 5 ml veriyordum oğluma 2 yaşında doktor 3 hafta kadar kullan demişti bağırsak düzenleyici bir ilaç işe yarıyor
burjuvaanne cansueylul dubac dan reçel yapan ben 😂 hec birsey olmaz kullan ayrica bagirsak florasi icin cok kaliteli bir ürün sadece 3 gunden sonra kullanmamaya calis cunku bu sefer ishali kesmeye calacaksin 💐☺️