Betul8199 direkt linçlemiş gibi oldum ilk kusura bakmayın o halde. Ama böyle burda 1.5 aylık 8bucuk kilo az mı diye sorcak malesef anneler var.. bir an yine öyle bir durum sandım 🫠
Valla benim kızım 11 aylık oldugunda muhtemel o kiloda olur-olmaz muamma. Benimki de az az alıyor. Yavaş ama emin adımlarla ilerliyor diyorum ben🙂🥰 başlarda kafama takıyordum yalan degil, ama motor becerilerini yada hareketliliğini gördükçe inan artık hiç kafama takmıyorum. Sağlıklı olsun🧿 bu bana yetiyor. Doktorumuz da kilosunun az olduğunun farkında ama kiloyla sınırlı yorumlamıyor kızımı. Biraz da boy gibi kiloda genetik bende kilolu biri degilim. Bebekliğimden beri yemek seçer yemez uğraştırırmışım, huyu suyu bana çekmiş diyorum napayim. Ama içim rahat çünkü şişirmiyorum, gerçekten de saglıklı besledigime eminim. Sabah kahvaltısında avakadosu,yumurtası,peyniri vs aksam kıymalı sebzeli yemeği ev yapımı yoğurdu vs derken protein ağırlıklı besliyorum. Kof karbonhidrata yüklenmiyorum. Ki belki sizde öylesinizdir. Baştan beri de anne sütü alıyor.
Yani elimden geleni yaptığım için içim rahat, sizde kilolu bebek illa en sağlıklı bebektir diye düsünmeyin. Kilolusu zayıflıyor, zayıfı kilo alıyor derken yani hiç biri ayni kalmıyor. Canınızı sıkmayın.bebeklerimizin keyfi, saglıgı yerinde olsun herşey hallolur