Aselin_nannesi20 Bebeğine uyku egitimi verrwn varmı neler yaptınoz biraz bahseder isiniz ben bugün başladım güzel gidiyoruz kendi kendine uykuya dalıyor desteksiz sallamadan kurtuldum mutluyum fakat en fazla 30 dkka uyuyup uyanıyor 8aylık 4 günlük şuan kızım
_ipekk18 Aselin_nannesi20 MaşaÂllah subahallah 🤲🌸 Bizde 7 ay 25 günlüğüz nasıl başardınız yarım saat uyudu uyandı tekrar salladm uyudu Banada yardımcı olur musunuz?🌸
Aselin_nannesi20 FerdAzraMira valla bu postu koydumununutmuşum biraz geç cvb oldu ama şöyle evt zorlandım açıkcası ama iş annede bitiyor ve başardıkta maşallah diyin ama kendi kendimize uyuyor planlar yaptık eger bilgi almak isterseniz halil_seval_oturakli instagram hesabım ordan bilgi vereyim size yemin ederim ki çok ama çok mutlu oldum ayagım sallamak kendime vakit ayırabilnek bana çok iyi geldi
22032022 Beklemedeyim üstte kalsın belki tecrübeleri olanlar yazar şuan okadar ihtiyacım var ki deneyimlere bebegim 5 buçuk aylık ilk 4 ayını uyuyarak geçiren bebek kısa kısa uyumalara ve çok zor uykuya dalmalara başladı
Aselin_nannesi20 _ipekk18 tabi isterseniz nurdan bana çok bildirim gelmiyor yazdıgumpostuda unutuyorum integram dan görüşelim isterseniz