begmmmell Mutfak yaptıracağız dolaplar tezgah ara fayans. Beyaz istiyordum hep her şeyini. Ama altlar gri tezgah gri üst dolaplar beyaz mı yapsam sizce nasıl daha şık olur high glos olacak sanırım kulpsuz istiyorum ben. Sırf beyaz mı olmalı sizce yoksa gri olmalı mı bu arada beğendiğim birkaç fotoyu atayım sizce
pelinlendiniz begmmmell Mutfağım bembeyaz. Tezgâh üstü kullandığım eşyalar ve mutfak masamın sandalyeleri renk katıyor mutfağıma. Öyle country tarzı da değil, modern tarzda. Koyduğunuz fotoğraflarda ki gibi yani. Severek kullanıyorum, çok memnunum mutfağımdan.
Gly_87 begmmmell 2.resim dolaplar,renkler,tezgah ve tezgahin yukari kadar olmasi benim mutfagimin aynisi,sadece benim tezgahmda beyaz ve 5 yildir kullaniyorum cok memnumum 😍😍👍👍👍
begmmmell Grili dolap atmamışım ama sizce olmalı mı gri yoksa bu tarz sırf beyazlar daha mı şık ve kullanışlı olur
Gly_87 begmmmell kesinlikle beyaz,ankastrelermde beyaz cam,tezgah ustumde cok kalabalik degildr,sadece 2 adet yagdanligim ve 2 adet seker kahve kavanozum var,mutfagima her girdigimde icim aciliyor 🤣🤣🥰🥰
begmmmell pelinlendiniz benim de mutfak elektronik aletlerim turkuaz renkte sırf o yüzden bembeyaz bir mutfak istiyorum ama gri de sanki modernlik katmaz mı kafam çok karıştı 😞
begmmmell pelinlendiniz Elektroniklerim bu seri ve bu renk gri ile de beyaz ile de hoş olacak gibi ama bembeyaz kullanışlı olur mu ki temizlik açısından siz zorlanıyor musunuz
pelinlendiniz begmmmell Beyazla da gri ile de dediğiniz gibi çok hoş olur. Ben mutfağımın beyaz olmasından dolayı zorluk yaşamadım.
begmmmell Gly_87 ya benim ankastre falan olmayacak malesef kayınvalidemin evine geçicem kendi evimizi alana kadar. Normal ocağı var onu bırakıcak bana. Biz de sadece dolaplar tezgah evye fayans boya badana yapıp geçicez o kadar aşırı lüks bişey olmayacak mutfağım ama en azından bi yenilensin istedim benden sonra eltilerim de kullanacak o yüzden herkese uyaun diye bembeyaz ya da gri karıştırıcam ne kadan iyi bi etliyim 🥲😀
Gly_87 begmmmell düsnuceniz cok guzel 😇😇 beyaz mutfakta her turlu masa-sandalye rengini veya tezgah ustu akseauarlarda renk seceneklerni kullanabilirsiniz,bu yonden avantaji oluyor