Ogmenburcin Anneler siz nasıl bir yol izlediniz kabız oldu mu bebeğiniz olunca ne yaptınız yardımcı olur musunuz bebeğim 4 gündür tuvaletini yapamıyor diş çıkartma dönemindeyiz bir de ne uykusu kaldı oğlumun nede hali 😞🤦🏻♀️🙏🏻
Pinkbery Ogmenburcin ilk ek gıdaya geçişte kızım olmuştu. Armut yedirdim sabahları ac karnına. İyi geliyor.hurma suyu vermiştim birde. Ama kızım 6 aylıktı o zaman Sizde armutu deneyin bence.
Ogmenburcin Pinkbery Benin oğlum 5 aylık bende meyvelerde armut erik elma filan veriyorum bol su veriyorum ağlayarak yapmaya çalışıyor inşallah fayda eder hurma suyunu denicem birde 🙏🏻
Ogmenburcin Zeynp evet veriyorum ama fayda etmedi poposuna da sürdüm yine aynı acı çekerek ağlayarak çıkartamıyor çok sertleşmiş için de bugün 4. Gün ilk defa bu kadar uzun süre tuvaletini yapamadı 😞
SelmaYakup Evet yasadim ben 3.gunun sonunda fitil kullandım bide benimki yaparken agliyordu o cok canimi yakti yavrum nasil aci cekti kimbilir.
Ogmenburcin SelmaYakup ya benim de aynı canım çok acı çekerek ağlıyor uyuyamıyor bile sürekli kıpırdanıyor 😞😞