ozgenaydemir Merhabalar kızım 32 günlük 1. Ayında aşısı vardı sağlık ocağından çağırdılar fakat eşimle görümcem yaptırma aşıyı dedi bağışıklığını düşürüyormuş yan etkileri daha fazlaymış bende eşimin bu denli baskısı yüzünden yaptıramadım. Bilgisi olan var mı?
MustafaAsafinAnnesi ozgenaydemir tam aksine bağışıklığını arttırır. Neye dayanıp söylüyorlar böyle acaba😭
Ftmsvnc ozgenaydemir ben bu riski göze alamıyorum ya çocuğa bişey olsa o yaptırmadığım aşı yüzünden. Bizler de hep aşı olmuşuz ama sağlığımız yerinde çok şükür
omeriminannesi ozgenaydemir yapmayin Allah aşkına aşıları yaptirmiyorsunuz geçmişte olan hastalıklar türemeye başlıyor. Bizimki çocuk değil mi biz hepsini yaptırıyoruz bu aşılar neden var ozaman.
Nazimmm ozgenaydemir Aşının amacı , vücuda zayıflatılmış mikrop vererek vücudu o mikrobun tanımasını sağlayarak o mikroba karşı savaşçı hücreler üretmek . Sonra karşılaştığında hazırlıklı olarak yakalansın ve savaşsın, lütfen bunu eşinize anlatın
Nazimmm ozgenaydemir aksi takdirde geçmişte çok kişinin ölümüne neden plan hastalıklarla mücadele ermek zorunda kalıyor. Keşke tüm hastalıkların aşısı olsa ve bebeklerimiz hiç hastalanmasa...
HKyhn ozgenaydemir instagramda aşıhakkındabilinmeyenler ve dobraanne sayfalarını takip edip aşılar hakkında bilgi edinebilirsiniz ☺️