EmirMom Ay insan hergün ne pişirsem diye düşünmekten yoruluyor resmen Arnavut ciğeri Bulgur pilavı Salata Karpuz Bebeğimede tavuk suyuna çorba yaptım yoğurtla onu yediricem akşama 🥰 Sizde menüde neler var 👋
EmirMom anonimhanim_ un, tuz, kırmızı biber pul biber bunlarla harmanlıyorum çigeri sonra kızgın uağda kizartiyorum patatesleri küp küp kizartiriyorum sonra birleştiriyorum sen nasil yapiyosun😂😂
anonimhanim_ EmirMom yumurtaya bulamıyor musun ben çok uzun zamandır yapmadım unuttum valla internetten bakıp yapacaktım bende 😅 ne kadar süre kızartıyorsun çok durmaması gerektiğini biliyorum sadece 5 dakika falandı galiba
Ssssraa Bahçemizden kabak vardı ona havuç ekledim kabak çorbası yaptım. Bir de haşlama et yemeği, yatla çorbası da var. Etin yanına ne gider pilav hariç? Daha dün yedik🫠
Kbrburk Erzurum usulü mercimekli bulgur pilavı tatar böreği s. Yogurtlu domates çorbası salata karpuz 🤤🤤🤤
EmirMom anonimhanim_ hic yumurtaya bulayarak yapmadim oylede guzel oluyomu 2 3 dk kizartıyorum ben ya hemen sertleşiyor yoksa 😁