Masaldenizi0 Selamın aleyküm kızlarrr Cildim çok kuru. Sürekli nemlendirici kullanmam gerekiyor ama doğru düzgün bişey bulamadım hiç özellikle ellerim için.. Eliniz için kullandığınız iyi faydalı bir krem önerebilirmisiniz? 🥰
Deletedmom_22 Masaldenizi0 ellerim için yves rocher vanilyali olanın kullanıyorum , ama benim çok kuru değil ya ellerim
Minikprensesinannesi892 Masaldenizi0 ben de yves rocher urunlerini kullaniyorum ama ben yuzune kullaniyorum eller icin en iyisi neutrigina sanirim en cok o nemli tutuyor. Yikasan bile kolay kolay gitmiyor. Adini yanlis yazmis olabilirim kusura bakma 🙈
Deletedmom_22 Minikprensesinannesi892 yüzüm için o üründen hiç denemedim canım ellerime denemiştim kokusu güzel diye 😅 yüz kremleri nasıl ?
Minikprensesinannesi892 Deletedmom_22 ben hamileligim boyunca kullandim cok memnun kaldim pareben vs yok icinde icerigi baya temiz bu markanin ama simdi fiyatlari ucmus durumda. Gerci su an 300 tl alisverise 100 tl indirim var yaninda da bir sey hediye ediyorlar. Surekli bir kampanya oluyor biri bitse baskasi basliyor mutlaka kampanyadan alin yoksa insan kendini kandirilmis hissediyor