Aselzumra23 Lütfen birileri bu zamanların geçeceğini bebeğimin en azından 2-3 saat kesintisiz uyuyabilecegini söylesin ya da üzerime toprak atsın ciddi anlamda yoruldum 🥺
salakmisincemilee Aselzumra23 geçecek ve daha zor zamanları gelecek desem çok mu üzmüş olurum sabır sabır sabır güzel anne sağlığı yerinde olsun yeter ki siz strese girdikçe bebek bunu 2 kat yaşıyor yardım alacak birileri var mı varsa bi kaç gün yanınızda olsun siz de dinlenmiş olursunuz
Bbb1982 Aselzumra23 sizi çok iyi anlıyorum bizde 4 ay 13 günlüğüz dün gece kabus gibiydi şuan sersem gibiyim bu aya kadar gece uykularımız nispeten fena değildi ama bu ayla beraber gecenin bir yarısı havaya dikilen ayaklar sürekli el kol kıpırdaması derken uykularımız çok hafif ve sıkıntılı oldu
Venusum Aselzumra23 yarm saat uyudu saka gbi dleircem dus aldirdm uyusun diye oda ise yaramadi agliyor uykusuzluktan ama uyumuyor cok yorgnm surkli kucagm da acim
Zehra2205 Aselzumra23 acaba diyorum biz bebekken de böyle ataklarımız varmıydı. Anneme soruyorum. Koyardım yatağınıza uyurdunuz diyor.? Devir değiştikçe çocuklarda değişiyor sanırım 🤔😏
Aselzumra23 salakmisincemilee maalesef aileden uzaktayiz herhangi bir arkadaşım da yok eşim nöbetli çalışıyor o halı ile yardım ediyor ama cidden çok yorucu uykusuzluk
salakmisincemilee Aselzumra23 tahmin edebiliyorum canım doğum dahil her süreçte yalnızdım bi bebeğe yetebilmek çok zor ben de tek bakıyorum eşim 6 da gidiyor 9da geliyor geçenhaftayı full uykusuz geçirdim kızım 8.ay atağı yaşıyor ve 4.ay atağından sonra en zorlu 2.atak wc ye bile gidemiyorum
Aselzumra23 salakmisincemilee Allah bize sabır bebislere uyku versin o halde kalkıp bı kahve yapayım 😅
salakmisincemilee Aselzumra23 yap canım ben de uyuttum güç bela yaptım kahvemi içtim ev dandini ama uzanıp forumda takılıyorum zaten bebem uyancak birazdan napıyım iş güç hak getire
Bbb1982 salakmisincemilee salakmisincemilee Aselzumra23 uykusuzluğu giderecek enerji verecek bir ilaç olsa keşke alıp kendimize gelip işlere devam etsek