Aleyemir Merhabalar bebeğime ara ara su içiriyorum , zemzem suyu versem olur mu, veren var mı nasıl vermeliyim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim🙏🏼
arzum8683 Aleyemir ben kızım doğduğunda kuvezde kalmıştı ona süt sağarken sütün içine bi tatlı kaşığı koyuyordum şifa niyetine hep
Gmznr2909 Aleyemir kaynat da ver yeni doğan bebeğe vereni gördüm anne menesindrn önce zemzem suyu vermişlerdi
Aleyemir Rainnnn yenidoğan bebeklere verildiğini duymuştum ben o dönem bulamamıştım şimdi vereceğim inşallah🙏🏼
Aleyemir arzum8683 şifa kaynağı olur inşallah tüm evlatlara🙏🏼 vericem bende bir öncesinde bilgi edinmek istedim
Rainnnn Aleyemir inşallah canım seninki biraz daha büyükmüş havalarda sıcak suyuna kat ver bence biraz öğlen sıcağı saatlerinde şifa olur ettahiyyatu duasını oku verirkende şifa olsun
Aleyemir Rainnnn su veriyorum normalde amtalyada yaşıyoruz burda sıcaklar çok fazla oluyor biraz erken su vermeye başladım, yarın vereceğim nasipse teşekkür ederim bilgileriniz için🤲🏼
ozgeeclk Bende vermeyi düşünüyorum 5. Ayına gircek ama 6 aylık olmasını bekliyorum suya geçiş yapmadık hiç bennde antalyada yaşıyorum arada hava sıcak versemmi diyorum ama bebeğim çok memeci su ihtiyacını karşılıyodur sütten diye düşünüyorum
Aleyemir ozgeeclk antalya sıcaklarında dayanılmaz o yüzden verme ihtiyacı duydum ilk zamanlar sadece 2-3 günde bir çay kaşığıyla veriyordum şimdi suluk aldık ona az koyuyorum içmek istediği kadar içiyor tabi doktor onayıyla
Rabia_2109 Aleyemir ben ilk doğduğu gün vermiştim çok az bişi ve ne bir pamukçuk çıktı ağzımızda nede kusan bi bebek olduk 🤲